תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 10:12
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אינטרספייס חוות דעת המלצות ?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מחשבים - תוכנה ואינטרנט
  Solar P  
תומך
אינטרספייס חוות דעת המלצות ?
הודעה פורסם: שני 21 דצמ',15 10:06   
אני שוקל לעבוד עם החברה הזו בשירותי איחסון לאתר שלי בפלטפורמת וורדפרס.
האם מישהו מכיר או עבד עם החברה ויכול לתת חוות דעת ?
דבר נוסף , האם המעבר בין שרת לשרת זו פעולה טכנית מורכבת שאין טעם לנסות לבד או שעדיף לשלם 220 שח לשעת סיסטם כדי שיעבירו את הקבצים משרת לשרת ?
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שני 21 דצמ',15 11:01   
להעביר אתר לשרת אחר זה להעביר העתק מראה של הקבצים והתיקיות באחסון (קל), אך גם דאטבייס, הגדרות שרת ואימייל, הרשאות ועוד (יש להבין בזה).
יש לוחות ניהול שרתים המאפשרים יצוא ויבוא מלא של האתר הקיים בלחיצת כפתור. בדוק את האפשרות הזו באתר המקור ובשרת היעד. (לוח הבקרה שאתה מקבל לאחסון שלך).
זו פונקציה דומה לגיבוי/שחזור, ויכולה להפוך את התהליך לעסק של כמה דקות.
האמת שהכל תלוי בתאימות שרתים ומערכות ההפעלה שלהם. כאשר יש זהות המעבר מהיר.
יש עוד דרכים המיועדות למי שממש מבין, אך הבסיס הנ"ל קיים כמעט בכל מערכת אחסון מתקדמת/עכשווית.
הודעה פורסם: שני 21 דצמ',15 11:31   
היתה לי התנסות לא טובה עם אינטרספייס, לקח להם כמה ימים (!) לשנות הגדרות של רשומות TXT. השירות היה על הפנים, אני זוכר שהעבירו אותי מנציג לנציג והתישו אותי לגמרי במשך ימים.

לגבי חברות הוסטינג (שרת לינוקס שיתופי) מומלצות בארץ:
spd - לא התנסתי אבל הם מאוד מומלצים ומוכרים בשוק.
jetserver - בדר"כ זמני התגובה הם מיידים ונראה שהשירות מאוד מיקצועי ולעיתים קצת נוקשה מדיי (שזה גם יתרון בשרת שיתופי).
joinweb - הזולה מבינהם, זמן התגובה לפתיחת קריאה / תקלה - בהתאם...
אני מאחסן שם כבר יותר מ 4 שנים, כ 6 אתרים.

יש לי גם חשבונות ב site5 וב a2hosting (ממוקמים באמסטרדם) וב dreamhost (ארה"ב) ואני לא ממליץ על אירוח שם, לאתר שמבקריו מישראל.

לגבי העברת אתר - מחזק את מה שראובן כתב. הרבה מהחברות מציעות את השירות הזה בחינם.
בנוסף - יש לשנות הגדרות NS (או הגדרות DNS נוספות) במערכת רישום הדומיין.

מוסיקה
djmeir13
הודעה פורסם: שני 21 דצמ',15 13:04   
לא ממליץ על אינטרספייס , יש ללקוח שלי אתר שמאוחסן אצלהם נראה שלא עדכנו את השרתים כמה שנים טובות כי הם עדיין משתמשים בפאנל ניהול plesk מגירסא ישנה.

אני כרגע מתארח אצל securehost , נחמד מאוד שמה , up time גבוה ותחזוקה מקצועית של השרת - 40 ש"ח בחודש חבילה ללא הגבלת דומיינים וכביכול ללא הגבלת שטח אחסון ותעבורה. החסרון שלהם הוא שהתמיכה שלהם רק דרך כרטיסית תמיכה ומייל , שכן לפעמים עדיף איש קשר זמין. פאנל ניהול DirectAdmin , Cpanel לבחירתך

לפני כן הייתי מאוחסן בqwaishosting טיפה יקר יותר אך שווה , תמיכה טכנית 24/7 בפלאפון ובמייל, קיריל בעל החברה היה שמח לעזור , ידאג להעביר לך את האתר ללא תשלום ועוד לטפל בבעיות בדרך. שירות ברמה הגבוהה ביותר גם כן מקצועיים לא היו תקלות בזמן שהייתי אצלם (שנה וחצי) פאנל ניהול DA (לא חושב שהם מציעים גם Cpanel אני בכל מקרה מעדיף DA)
לגבי מחיר לא זוכר בידיוק אבל שווה כל שקל.

בהצלחה
תומך
הודעה פורסם: שני 21 דצמ',15 19:32   
ציטוט:
לא ממליץ על אינטרספייס , יש ללקוח שלי אתר שמאוחסן אצלהם נראה שלא עדכנו את השרתים כמה שנים טובות כי הם עדיין משתמשים בפאנל ניהול plesk מגירסא ישנה.

נכון שפאנל הניהול הוא Plesk אך לפי מה שהחברה טוענת לפחות כל מערך השרתים שלהם (ברמת חומרה) הוחלף והשקיעו בהמון כונני SSD על מנת להשיג זמני תגובה מהירים מאוד אבל שוב , אנחנו בישראל ובכדי להציא עסקה ישנם אנשי מכירות שיקריבו אשך בכדי לסגור עסקה .
ראובן למרות שאני מאמין שלא תהיה לי בעיה ברמת ההגדרות ה"מסובכות" יותר אבל טעות קטנה מצידי יכולה לגרום לי להפסד ימי עבודה ופגיעה בדירוג ע"י גוגל כך שנראה לי שעדיף שאתן לאיש מקצוע לבצע את המעבר
עד היום האיחסון היה בנט ויז'ן דרך חברה שבנתה לי את האתר . על 750 מגה הם מבקשים ממני (לא ישירות מול נט ויז'ן אלא מול החברה שבנתה לי את האתר) 1460 ש"ח שנתי , זה יקר ומיותר בעיני
תודה לכולם !
orenrot
Expert
התנתקות מנטוויז'ן - טיפ
הודעה פורסם: שני 21 דצמ',15 20:19   
בנטוויז'ן יש תופעה דיי מדהימה שהם לא מעדכנים את שרתי ה DNS באופן שוטף לאתרים שהיו מאוחסנים אצלם - כתוצאה מכך, אחרי שתפנה את הדומיין להוסטינג החדש, לא תקבל מיילים מלקוחות תיבות דואר בנטוויז'ן.
זה קורה כי מבחינת שרת ה DNS שלהם - הדומיין שלך מקושר לשרתים שלהם ולכן המייל לא יצא החוצה לחפש את הכתובת החדשה לדומיין אלא ישלח לחלל וגם לא יחזיר הודעת שגיאה לשולח.

זה נפתר אם שולחים בקשה לפיטר ממחלקת דומיינים בנטוויז'ן/סלקום ומבקשים להסיר את הדומיין מהרשימה.
registrar@cellcom.co.il

מסתבר שזו תופעה מוכרת לבוני האתרים בארץ....

בהצלחה

מוסיקה
uri
תומך
הודעה פורסם: שני 21 דצמ',15 23:01   
אני רק יכול להגיד שלפני כשבועיים בניתי אתר ללקוח שלי והעברתי אותו מהשרת שלי אל אינטרספייס. במהלך ההעברה הסתבר שהלקוח קנה את חבילת האחסון בשנת 2005 והוא היה ממוקם על שרת עתיק, מה שהוביל לבעיות תאימות עם וורדפרס.
עליתי מול התמיכה שלהם ולגמרי הופתעתי לטובה מהיחס והשירות שלהם.
הם החליפו לו את השרת לשרת חדש ללא עלות, אבל גם מעבר לזה היו ממש אדיבים וסבלניים. התקשרו אלי ביוזמתם לעדכן בהתקדמות התהליך ועזרו לפתור בעיות אחרות שצצו בהמשך (פיירוול שחסם משתמשים וכו').

אני חייב לסייג שאין לי הרבה נסיון עם חברות אחרות.

באותו ענין, נתקלתי השבוע במבצע של חברה מחו"ל שמציעה אחסון חינם לשנה. המבצע תקף עד לסוף החודש. מישהו מכיר את החברה ויכול לחוות דעה?
אני רכשתי לעצמי לכל מקרה, אבל עדיין לא העברתי אתרים ולא בדקתי לעומק.
הם לא מבקשים להזין פרטי אשראי וכדו', רק הרשמה במייל.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 22 דצמ',15 08:47   
- מחזק את אורן לגבי SPD, מניסיון של שנים.
- לגבי אחסון חינמי - אין אוכל בחינם.
- ספציפי לגבי וורדפרס - יש לוודא שהשרת יהיה מותאם לסחוב את הכבודה הזו, ביחוד אם יש תנועה רבה לאתר. רוב האחסונים הרגילים משותפים לכמה דומיינים.
- שכך, יש גם שרתי וורדפרס ייעודיים.
הודעה פורסם: שלישי 22 דצמ',15 11:26   
אורן תודה על הטיפ חשוב ביותר #thumbsup
ראובן האירוח יהיה על שרת לינוקס שיתופי הדומיין שלי קיים ויש אפשרות מטעמם לקבלת איי פי אישי כמובן בתוספת תשלום בקטנה .
יש להם לקוחות גדולים ורציניים חברות ביטוח גדולות משרדי ממשלה מאמין שהם משתדרגים בהתאם לא ? מבין החברות הקטנות הם נראו הכי "גדולים"
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מחשבים - תוכנה ואינטרנט

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון