תומך
הצטרף: 15 אוג' 01
הודעות: 3157
מיקום: לפעמים בארץ
פורסם: חמישי 03 ספט',15 06:04
אני לקוח של החברה וקצת מקומם אותי שחברות לא מאפשרות דמו.
בכל מקרה לטעמי IK עם האמפליטיוב שלה מביאה אמנם מוצר פחות נוח וגמיש מNI, אבל ההדמיית מגברים שם טובה בהרבה.
כשאני רוצה אמולציה מאוד נאמנה למקור, IK.
לכל דבר אחר NI.
_________________
Hackintosh i7 9700k 32giga Mojave
Macbook Pro UB (mid2012) OSX 10.8.2
Lynx Aurora Mark1
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
Expert
הצטרף: 05 יול' 05
הודעות: 2516
מיקום: ת"א
פורסם: חמישי 03 ספט',15 21:57
בזבוז של זמן וכסף, אותה הטכנולוגיה באריזה חדשה, טכנולוגית אין כאן פריצת דרך, ממחזרים וממתגים כדי למכור.
שמיש ? בוודאי, כמו כל מדמה מגברים הגון במצבים מסוימים ( ולא רק לגיטרות ), תחליף לדבר האמיתי עדיין לא, זה נראה כמו מסה אבל זה לא נשמע כמו אחד, אף לא קרוב.
מה כן ? תמיד כיף להשתעשע עם תוכנות כאלה ולהחליף פריסטים וגם נורא יפה לראות מגבר של מסה על צג המחשב בגרפיקה כל כך טובה עם כל הפרטים הקטנים.
תומך
הצטרף: 15 אוג' 01
הודעות: 3157
מיקום: לפעמים בארץ
פורסם: חמישי 03 ספט',15 23:31
לא יודע אם יש מישהו שמצפה שזה יהיה תחליף למסה בוגי אמיתי, צריך להיות דביל כדי לחשוב שהדמיה דיגיטלית כלשהי תדמה לאסופה ענקית של רכיבים ומנורות רותחות שנכנסות ל4 אלמנטים שדוחפים אוקיינוס של מולקולות אוויר.
כל מי שניגן פעם על מגבר היי גיין ופתח אותו יודע שהמגבר זה יצור חי, בלתי צפוי, מהיר תגובה, מוזיקלי בטירוף שבקלות מתמכרים אליו כמו למכונית מירוץ. התוכנות האלה הן במקרה הטוב סימולטור.
יחד עם זאת, היא תכונה שימושית בטירוף. לפעמים אני עובר דרך הפרא של הJCM ויוצא להקלטה ואז מחמש בבוקסה זה עונה על הצורך המהיר בהורדה של טייק גיטרה מהיר ויצירתי.
בהקלטות בס, אני משתמש בDI טוב שהולך לפרא טוב שהולך לאמפליטיוב לחבילת הSVT. בעניין הדמית מגברים שהכי בשימוש אצלי. זה פשוט נשמע טוב ובס בדרכ מוקלטות דיירקט ממילא אז למה לא?
_________________
Hackintosh i7 9700k 32giga Mojave
Macbook Pro UB (mid2012) OSX 10.8.2
Lynx Aurora Mark1
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
Act Compatible
הצטרף: 15 אפר' 06
הודעות: 1213
מיקום: כפר סבא
פורסם: שישי 04 ספט',15 18:15
לא מבין מה פשר האמירות האלה.
עובדה שוידאו דיגיטלי החליף את סרט הצילום (וגם נראה הרבה יותר טוב), פורמטים דיגיטליים שאיחסון מוסיקה מזמן החליפו את הקסטות והתקליטים, טייסים אוטומטיים ממוחשבים החליפו את אלה האנלוגיים, ואפשר למצוא עוד המוני דוגמאות.
זה עוד לא לגמרי שם? אולי. אבל כל הפאקינג סטודיו שלכם דיגיטלי כבר מזמן, רק שמרנות של גיטריסטים ממשיכה לכבול אותם לטכנולוגיה של שנות הארבעים.
אני לא אומר שאני לא חוטא בזה... יש לזה קטע. אבל לחבר מחשב למגבר כח ובוקסה תמיד אפשר.
אמפליטיוב תוכנה כייפית ומצויינת.
_________________
אורן
Act Compatible
הצטרף: 12 יונ' 14
הודעות: 128
מיקום: נתניה
פורסם: שבת 05 ספט',15 09:26
בהחלט שמרנות. אני הפסקתי לסחוב מגברים כבר מזמן.
ההדמיות של היום מתחרות יפה מאוד עם המגברים עצמם ואפשר בהחלט לוותר על המקור ברוב המקרים.
_________________
It is what it is