Act Compatible
פורסם: שלישי 24 דצמ',02 01:15
אני זוכר שבעבר היה איזה דיון עם RO.S בעניין אבל לא הצלחתי למצוא את השרשרת המתאימה..........
אני עובד עם VIRUS, NORD2 ו - MICRO Q על SX.
אני מעוניין שעם פתיחה של פרוייקט מיד יתחלפו אוטומטית המוליטים/פרפומנס בסינטים הנ"ל כפי שהפרוייקט נשמר, ויעלו הסאונדים המתאימים במכשירים. במקום לחפש בכל פעם את המולטי המתאים וכו'.....
אני אשמח אם מישהו יכול לפרט את התהליך צעד צעד עבור הסינטים הנ"ל:
מה צריך לשמור?
האם צריך לפתוח את הפילטר ל SYSEX עם העלאת הפרוייקט ולסגור אותו אחרי שהסאונדים מתעדכנים? (בוירוס ה-SYSEX בא על חשבון ה AFTERTOUCH אם אני לא טועה..........המכשיר לא לידי)
תודה, זה נראה לי חשוב וחוסך ים של זמן עבודה, במיוחד באולפן שמשמש מספר מוזיקאים שעובדים על פרוייקטים שונים במקביל.
פורסם: שלישי 24 דצמ',02 08:05
עזרי אם אני לא טועה יש קונטרולר שנקרא progrem change
בכל ערוץ מידי תקבע את הקונטרולר על המספר מולטי הרצוי לא ניסיתי את אף פעם ואני משער שזה להופעה
נסוי מוצלח
Act Compatible
פורסם: שלישי 24 דצמ',02 22:14
בדיוק את השרשרת הזו חפשתי, תודה.
נראה לי שאני מבין.
אבל אתה משאיר תמיד את ה HIPAGE על SYSEX?
ועוד דבר: אני מתאר לעצמי שאתה מבצע דאמפ עדכני לפאץ' לפני בגירת הפרוייקט בקיובייס באם ביצעת עליו שינויים בנתוני הסינטזה שבהם אתה מעוניין להתחיל, צודק?
פורסם: שלישי 24 דצמ',02 22:31
אני אגיד לך מה אני עושה בלוג'יק, ואשמח לדעת כיצד עושים זאת ב-SX:
- בניתי כפתורי 'שאיבה' לכל מודול (לחצן ב-enviroment של לוג'יק, אשר בזמן לחיצה עליו שולח בקשת dump אקטיבית מהמודול, בהתאם לסוג הנתונים שאני רוצה לשמור, בד"כ מפות{במודולים רבי בנקים} או תוכניות שלמות)
- בסיום העבודה אני הולך למינוס שתי תיבות, לוחץ הקלטה, וגורם בלחיצה לכל מודול להקיא החוצה את ה-SysEx שלו, אשר כמובן מונצחים בתוך ערוץ - ערוץ אחד לכל פורט מידי בממשק שלי (לא משנה האפיקים במקרה זה, כמובן).
- בהטענת שיר לעבודה, אני חוזר שתי תיבות (או בלחצן מיקום מוכן מראש), ו'מנגן' את הערוצים האלה, שכמובן משגרים למודולים את מצבם שהוקפא.
- ממשיך לעבוד, ובסוף העבודה - חוזר חלילה.
לכל מודול, בנתוני המידי שלו, צרך למצוא את הפקודה המשמשת להטרגה של נתוני הדאמפ. בלוגי'ק אתה יכול לכתוב אותה בעצמך גם ב-HEX), או ללמד את הכפתור אותם.
למה שתי תיבות?!
כדי שלוג'יק לא תנסה לשגר אותם בכל זאת,אם מסומן לה 'לראות אחורה' את מצב התוכניות, כי במקרה זה היא יכולה להתעקב קצת בהתחלה, למרות שזה דאמפ ולא פרוגרם.
כנ"ל לגבי יישום של mute של נתונים אלה בערוצים נפרדים, ולא משנה באיזה מיקום תיבה, כדי שהערוצים לא 'ינגנו' כל הזמן את הדאמפים הכבדים.
Act Compatible
פורסם: שבת 08 פבר',03 04:51
טוב
אז גיליתי שזה קלי קלות:
בעניין המולטי:
יש ב SX קונטרולר ושמו PROGRAM CHANGE לא SYSEX ולא בטיח
לוירוס: מסמנים בתחילת הטראק את הערך הרצוי בעזרת העיפרון.
ל Q: מקליטים את המעבר למולטי הרצוי ואם צריך מתקנים בעיפרון.
ההבדל בשיטות מופיע לפחות אצלי משום שהקלטה לא תפסה בוירוס ורישום בלבד לא תפס ב Q, אבל אתם מוזמנים לנסות.
נגינה של זה מעבירה אוטומטית את המולטי למולטי הרצוי.
בעניין הסינגלים: אני חושב שעדיין יותר נוח לשמור את הסטינג של הפאץ' הבודד בסינטי, במיוחד לאור העובדה ש SX מקפיצה את הסינגלים ע"פ הרישום שלהם בכל טראק באריינג'מנט.