1.האם זה יכול להחליף רשת במקרה של שימוש ביתי (יותר יעיל/פחות יעיל)
2.אם אני רוצה לעבוד אם מחשב שלא קשור לאותה רשת אינטרנט פנימית/בית, נניח ממקום העבודה/אולפן וכו', כמה פשוט התהליך
3.עבודה בזמן אמת- אתם אומרים שאי אפשר או לא כדאי, אבל הבנתי שזה תלוי בכמה גורמים - אשמח אם תרחיבו/לקבל עוד תובנות, ספציפית לגבי הקשור לאודיו/גרפיקה.
4.השימוש העיקרי שלכם בתכנות האלו הוא?
1. מה הכוונה ? האם עדיף לעבוד דרך השתלטות על המחשב מאשר לפתוח את הפרוייקט ברשת ולעבוד עליו ? לא בדקתי.
2. ב-TeamViewer אתה מפעיל את התוכנה, לוגין, רואה את המחשבים שלך לפניך
ומתחבר למחשב המרוחק. אחרי הכנסת סיסמה, הדסקטופ נגלה לפניך.
3. שוב - מנסיוני, זה לא צלח לעבודות שוטפות. אני מדבר על עריכה, אפטר וגם אילוסטרטור. אולי הרשת לא מקונפגת נכון. לא יודע. באופן כללי אני חסיד של עבודה לוקאלית.
4. השימוש העיקרי - למקרי חרום: לקחתי פרויקט לסטודיו אבל שכחתי איזה Asset
שבכלל ישב על הרדיסק אחר; הקליינט מחכה לרנדר דחוף; צריך לחפש חשבונית מלפני שנתיים. _________________ מפעל הביצים / אסף בילט | קריאטיב | egg-factory.com
soundcloud.com/billet
על מסך מלא זה נראה כמו לעבוד על המחשב שלך... בהינתן חיבור מהיר זה כמעט אותו דבר, מהניסיון שלי. אפשר גם להעתיק ולהדביק בין המחשבים ו/או לשלוח לעצמך במייל איזה מסמך ששכחת. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו
אני חושב, שזה מאוד יעיל, יש מחשב ראשי שעליו עושים כל מיני דברים
, ואז רצים לאנשהו, ונמצאים שם כמה שעות ביום (מקום עבודה נניח..) אפשר להכנס לקחת ולגמור את מה שהתחלת לעבוד עליו ולהמשיך את העבודה. נשמע כמו משהו שמיעל תהליכים.
אז לסיכום: מכירים איזה וידאו שמדגים שלב שלב את הנתונים שצריך להכיר בשביל להתקין/צעדים ראשונים בהגדרות התכנה? כמובן לתכנה שאתם חושבים שהכי יעילה. _________________ שיעורי פסנתר 0504-774664