פורסם: שבת 12 אוק',13 11:39
הי לכולם! אני חדש בפורום וצריך המלצה.
אני מבוגר יחסית (עברתי כבר את הארבעים - אבל צעיר בנפשי :-) ומנסה ללמוד תופים. אני לומד כבר כשנה, גם לבד, וגם אצל מורה פרטי. עד עכשיו התייחסתי לזה כמשהו שאני עושה סתם בשביל הכיף ולא הייתי מתאמן כ״כ ברצינות. הולך לי די טוב, אבל עכשיו אני רוצה להתחיל להתייחס לעניין בצורה יותר שיטתית.
התחלתי לעבוד שוב ברצינות על רודימנטים, על טכניקת ידיים ובס, ואני רוצה להתחיל לשבור את כל העניין הזה לרכיבים ולהתחיל ללמוד ״כמו שצריך״. למשל התחלתי גם לנסות להוביל ביד שמאל במקום ביד ימין, וכו׳. אני לא רוצה להמשיך סתם ללמוד שירים ומקצבים אלא לנסות לראות לאן אני יכול להגיע בתחום הזה באמת.
הבעיה היא שאני צריך מורה שממש יוביל אותי בתחום של ״עצמאות איברים״. מישהו שממש יודע מה הוא עושה ולא מלמד רק ילדים. אין לי בעיה לשלם טיפה יותר למורה מנוסה יותר או מבוקש יותר. אני גם ממש מעדיף שזה יהיה מישהו עם גישה רצינית לג׳אז כי זה הכיוון העיקרי שאליו אני רוצה ללכת.
המורה שלי הוא ממש חמוד ואני אוהב אותו - אבל אין לו כ״כ את הקטע החינוכי-דידקטי שאני צריך כרגע.
בקיצור - ממש אשמח להמלצות.
מבחינת איזור- עדיפות לר״ג-גבעתיים אבל אפשר בכל המרכז.
פורסם: שבת 12 אוק',13 18:13
תודה. באמת שמעתי עליו כבר מכמה מקורות. אני אפנה אליהם.
פורסם: שלישי 15 אוק',13 10:54
דורון גיאת, עכשיו עבר לבית ספר בדיזנגוף 98. לא תמצא מורה טוב יותר
פורסם: רביעי 04 דצמ',13 12:37
אני גם ממליץ בחום על דורון דווקא בתור בסיסט כל המתופפים הטובים שיצא לי לפגוש היו תלמידים שלו...
פורסם: רביעי 04 דצמ',13 13:04
תודה לכולם. התחלתי ללמוד אצל דיוויד ובינתיים זה סבבה. שיטת הלימוד שלו באמת שונה לגמרי ואני מתקדם יפה (למרות שזה רק חודש וחצי אז עוד קשה לומר לאן אגיע עם זה בסוף).
הוא באמת מתמקד בתרגילים שמאתגרים את היכולת להפעיל את הגפיים בשילובים שונים וממש לא במקצבים. נראה שגם יש לו יכולת ״לקרוא את התלמיד״ ולדעת בדיוק מהו הקצב שבו אני יכול להתקדם.
בקיצור - בינתיים זה בדיוק מה שחיפשתי. תודה לכולם!