תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 15:51
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ללמוד לבד
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (145) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה
  hardgore  
ללמוד לבד
הודעה פורסם: שבת 02 מרץ,13 21:42   
הי לכולם, אני מעוניין להתאמן וללמוד לבד

אני מחפש מקצבים, מעברים, תרגילי ידיים ורגליים

אשמח לשמוע על:
- חוברות - למתחילים ומתקדמים
- לצלם מחברות / דפים של מי שלומד / למד עם מורה
-יו טיוב מומלצים
- גיטר פרו
- אתרים מומלצים

תודה רבה!
mandela
תומך
הודעה פורסם: שבת 02 מרץ,13 21:45   
אני לא מתופף אבל אחד מתרגילי הקצב הכי מגניבים שאני זוכר זה לקחת את ה omnibook של צ'רלי פרקר, ו"לנגן" רק את הקצב של המלודיות והסולואים. אפשר לשחק על זה, להתחיל מאמצעי תיבות וכו', לנגן תיבות מהסוף להתחלה, האפשרויות הן בלתי מוגבלות.
Boogieman
חוברות, תתחיל עם חוברות.
הודעה פורסם: שישי 30 אוג',13 19:00   
בהתחלה אתה צריך ללמוד מחוברות. לדעתי להתחיל עם MINI-MONSTER (של Joel Rothman's) ו- Stick Control (של George Lawrence Stone). אתה יכול לקנות אותם בכל חנות מוסיקה גדולה, או תכלס גם להוריד להדפיס ולכרוך אם אתה בעניין של לקמבן במקום להשקיע את הכסף.
MINI-MONSTER זה ספר ללימוד סגנון הרוק, איתו אתה תלמד מקצבים ותתחיל לדפוק בהגיון על המערכת, זה יעזור לך להבין מה קורה בשירים וקטעי נגינה שאתה אוהב ואז לאט לאט תוכל ללמוד אותם.
Stick Control הוא ספר טוב לקואורדינציה של הידיים, תרגילים טובים לעבודה מחוץ למערכת תופים על פד וגם לפירוק התרגילים על המערכת (לעשות את אותו המקצב עם הידיים אבל לפרוס אותו על התופים השונים במערכת). יעזור לך בלהבים ולהמציא מעברים.
*מה שהחוברות לא יתנו לך לדעתי זה הבנה של דגשים (drum accents) תבדוק את הסרטון הזה ובכלל תחפש ותתעניין ביוטיוב - http://www.youtube.com/watch?v=ZgQsKUD6xvU

ולאט לאט לדעתי אם תתפס בחיידק אתה תתחיל למצוא מורים ביוטיוב שמדברים אליך או שמות ופרוייקטים של מתופפים שונים בכל מיני צורות. אבל ההתחלה התחלה צריכה להיעשות בחוברות, כי צריכה להיות לך הבנה כללית של הבסיס לפני הכל.
DuckTape
תומך
הודעה פורסם: שישי 30 אוג',13 21:21   
היי מתופף יקר

אני היום כבר דיי מתופף...גם אני למדתי לבד.
היה לי קל בגלל העבר העשיר עם הרכבים ובכלל סביב האולפן אבל מה שמאוד עזר לעלות שלב ממרביץ לתופים למתופף סביר (בינתיים) זה ערוץ נפלא בטיוב,ויש להם גם אתר. המון בחינם ויש גם בתשלום אבל מה שחינם בהחלט בהחלט מספיק כדי להתחיל.
לינק

אוסיף ואומר שאם אתה רוצה להיות מתופף על אמת אז תשקיע בלימודים כמו שצריך.
אוסיף שוב ואומר שתהייה גבר ותשנה את הכותרת לכבוד שבת ולכבוד אנשים אחרים שזה עלול לעזור להם
בהצלחה #thumbsup
(מה נסגר עם ההודעות הכפולות בפורום לאחרונה?)
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון