הבנתי למה לפעמים אני פשוט נתקע עם הכרום הזה באתרי פלאש.
באיזה שהוא שלב באחד הסעיפים:
ציטוט:
הסתכלו על שורת "Location:" של כל קובץ ומצאו את הגרסה שנמצאת בתוך התיקיות של Chrome: Application Data\Google\Chrome\Application
נתקעתי, למה? הגיוני לדעתי כי יש לי מקבוק.
מאיפה ממשיכים מכאן? או שיש דרך אחרת לבטל את אחת מן הקבצים? _________________ אלעד לוין- קול המוסיקה וסאונד- אולפני הקלטה ומוסיקה לאירועים באזור רחובות 054-488-6328
co.il.מוסיקהלאירועים
אבל שם הוא מבטל את שניהם!
אני צריך לבטל רק קובץ אחד _________________ אלעד לוין- קול המוסיקה וסאונד- אולפני הקלטה ומוסיקה לאירועים באזור רחובות 054-488-6328
co.il.מוסיקהלאירועים
שים לב לקישור disable בעמוד הנ"ל, שם אתה מבטל איזה מהם שתרצה.
לרוב תמצא שניים, אחד מובנה של כרום והשני של מערכת ההפעלה. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו
ערכתי מחקר קטן וגיליתי שיש עוד כל מיני כפילויות בכמה פלאגים.
כמו כן, היו שם כל מיני דברים שלא היכרתי ותהיתי אם הם חיוניים:
למשל:
כפילות בפלגאין של אופיס 2010
בעל version שונה (14.0.4730.1010 / 14.0.4761.1000)
ו DLL שונה (NPAUTHZ.DLL / NPSPWRAP.DLL) (בהתאמה)
ראוי לציין שהאופיס התחיל לעבוד אצלי ממש ממש לאט ולהשפיע לרעה על ביצועי המחשב (שהוא לכשעצמו כבר די ישן).
כפילות (5 וורסיות) נוספת היא עם QuickTime Player אבל שם מותקנת בדיוק אותה גרסה בדיוק באותו מקום.
יש כפילות מסויימת עם ג'אבה וגם הג'אבה קצת תוקע לי כל מיני דברים במחשב.
בטל את כל הכפילויות ואל תשאיר גם אחד מהם.
התחל בבדיקה מה באמת נדרש לך בגלישה בעמודים הדורשים פלג זה או אחר, וודא שהתוכן אכן אינו פעיל/מוצג ובהתאם הפעל רק את הפלג מהגרסה האחרונה ביותר ספציפית לדרישת אותו עמוד. אם עובד, השאר כך. אם לא, בחר בפלג הכפיל ושתק את האחר.
פלג של אופיס אני לא בטוח שאתה צריך.
גוגל דוקס מאפשר צפיה בכל המסמכים הפופולריים.
קווירטיים לא בטח שאתה צריך. אם בהמשך איזה עמוד ידרוש זאתף הפעל גרסה אחרונה.
לגבי ג'אבה, חפש בלוחות הבקרה את ג'אבה ופתח אותו לבדיקת תקינות/עדכון
לאחר שביטלת אותו כנ"ל בפלגינים, כנס לעמוד הבא:
http://qualitytestsjc.visualware.com/myspeed/qualitytest.html
והמתן עד שתתבקש להפעיל ג'אבה או תקבל הודעה שאינו זמין. כנס לפלגינים והפעל את הג'אבה הכי מעודכן ( 10.45.2.18 כעת) ורענן את העמוד שוב. אם הכל בסדר תתבקש לאשר פעילות ג'אבה (אשר זאת) וראה אם בדיקת איכות האינטרנט החלה לעבוד. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו