מה עיסוקך בתחום המוזיקה? | ||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||
סך-הכל הצבעות : 108 |
ציטוט: |
בסופו של דבר אנחנו מדברים לא על עיסוק שבחרנו, אלא על עיסוק שבחר אותנו. |
שעסקתי במוסיקה בתור תחביב הרגשתי איך ההתקדמות שלי בתור נגן/מלחין/מוסיקאי נבלמת בצורה אלימה וכל הדברים שחלמתי לדעת הייתי מגיע אליהם, אולי אם היו לי 200 שנה לחיות. עכשיו שאני מתעסק בזה אני יודע שאני צרך 300 שנה כדי לדעת את כל הדברים שאני רוצה לדעת, אבל לפחות אני יכול להתקדם כי זה העיסוק שלי, ואני לא צריך לחפור ולהתעמק בנושאים שאני צריך לדעת אותם כדי להתקדם בעבודה שלא מעניינת אותי, כי זה מה שעושים.
יש לי את כל הכלים לדעת את מה שאני צריך ולעשות את זה תוך כדי עבודה, זה לעולם לא יהיה מושלם אבל זה יהיה והיה תמיד יותר טוב מלהישאר מאחורה ורק לצפות ולהאזין מהצד ולהגיד "כן, אני גם יכולתי להיות כזה" ולדעת שלעולם לא אהיה. |
אם אני לא אעסוק במוסיקה לפרנסתי, מבחינתי אין לי שום משמעות בעולם הזה ופה סיימתי.. |
שאתה מתפכח יום אחד ומבין שבזה שלא דפקת לעצמך את החיים בתור מוזיקאי למעשה דפקת לעצמך את החיים עם איזו עבודה ואפשרויות תעסוקה שאין לך שום חיבור אליהם |
impressions : |
הוא רק שכח לציין שכדי לחשוב מעבר לקופסא צריך מרץ והתלהבות של בן 18 וידע של בן 300 כדי לדעת מה זה הקופסא בכלל |
זה אפשרי, בכל גיל, בכל מצב.
זה תלוי בך ובהלך הרוח שלך. |
קל להגיד שזה "אפשרי", ובאותה קלות בדיוק אפשר להידפק בצורה מאוד כואבת-לכל החיים. אם אתם רוצים אני אביא לכם דוגמאות אני פשוט לא רוצה לדכא פה את החברה. |