תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:52
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מחשב לסלון/מדיה סנטר-טיפים,המלצות ותחלפי ממיר כבלים
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (396) ›
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מחשבים - חומרה

מחשב בסלון / מדיה סנטר.....
בטח שיש לי
65%
 65%  [ 13 ]
לא רואה בזה צורך
0%
 0%  [ 0 ]
מתכוון להכניס לסלון יום אחד
35%
 35%  [ 7 ]
סך-הכל הצבעות : 20

DuckTape  
תומך
מחשב לסלון/מדיה סנטר-טיפים,המלצות ותחלפי ממיר כבלים
הודעה פורסם: שני 06 יונ',11 11:07   
שלום לנו...

בימים אילו אני עומד לבחור מחשב לסלון שימלא כמה תפקידים.מצאתי בפורום (אקט) כמה הודעות מיושנות בתחום ולכן פותח אשכול חדש.

הדרישות שלי ממחשב שכזה הם :
1.אינטרנט (מן הסתם).
2.נגן אודיו ווידאו.
3.עמדת משחקים.משחקים עם דרישות "כבדות" יחסית. BF3 שיוצא בקרוב ושאר משחקים עם דרישות כרטיס גרפי,ממעבד מחשב אני לא חושש,הוא יעמוד בזה.
4.צפיה בערוצי TV אונליין.
5.הקלטת תכני וידאו מהרשת,עדיף מול תוכנת EPG שמתעדכנת בזמן אמת.
6.שליטה...מקלדת+עכבר או שיש שלטים יעודיים לתחום ?
7.ששש.....שיהיה שקט כמה שרק אפשר

השאלות שלי הן ...

1.בנושא וידאו (משחקים או צפיה בסרט וערוצי TV) מה עלי לקחת בחשבון בהקשר של כרטיס מסך שישדר על מסך 42 אינטש בחיבור HDMI? מה נחשב ביום כרטיס טוב שישא במשחקים בני זמנינו בכבוד,לא חייב את ההכי טוב שיש.
2.תוכנות להקלטת תוכן וידאו מול מדריך ערוצים...יש כזה ? הקלטה איכותית ולא לוכדי מסך למינייהם.
3.איך הכי נח לשלוט בכל זה מניסיון שלכם ? נראה לי שמקלדת היא לא מוצר אידאלי לסלון...או שאולי כן ?
4.בנושא השקט....דרוש כרטיס מסך דיי טוב,השאלה אם יש כזה עם קרור פאסיבי או שפה נאלץ להתפשר על מאוורר וזהו ?

זה הכל בינתיים.....
נמאס לי מהוט ויס,אני גם ככה צופה לרב בשידורים מחו"ל שאני מקליט במקס ולא רואה אף פעם בזמן אמת ולכן מרגיש שאני משלם סתם כ 250 ש"ח בחודש שאפשר "לבזבז" בכיף על עמדה איכותית לסלון.

מקוה שתהיה פה שרשרת פוריה שתעזור לכולנו...נראה לי שיש לא מעט מחשבים בסלונים כיום.

תודה...ושוב תודה.
הודעה פורסם: שני 06 יונ',11 12:24   
אני ממליץ על Boxee בחום רב ! זאת תוכנה חינמית שאפשר להתקין על כל מחשב והיא בעצם סטרימר (יש גם קופסא יעודית אבל אם יש כבר מחשב חבל) היא תוכנה מעולה שעושה את כל ניהול הקבצים של סרטים סדרות מוסיקה ותמונות הרבה יותר כיף ונחמד.. מסדרת לפי מידע מ IMDB בממשק משתמש נוח ובמידה ורוצים הוא אפילו יכול להיות בעברית... אפשר לראות בעזרת התוכנה בסטרימינג את כל הפקות המקור של YES וגם חדשות ערוץ שתיים ועוד המון דברים אחרים כיפים ושימושיים... יש שלט יעודי, אפשר עם מקלדת ואפשר אפילו עם פלאפון חדיש (איפון לדוגמא) שיכול לשמש כשלט...
ממליץ לך להוריד ולבדוק את התוכנה... תענוג !
  DuckTape  
תומך
הודעה פורסם: שני 06 יונ',11 14:03   
תודה...היא נראית מבטיחה מבחוץ, בערב אריץ אותה על מחשב לבדיקה ואדווח לנוחיות כולנו.
הודעה פורסם: שני 06 יונ',11 20:10   
היי קבל כמה טיפים קטנים שלי:
א. לגבי המפרט כנס לכאן יש שם מפרטים מומלצים (אל תיבהל שכתוב סתיו 2010 אין עדכונים מהותיים מאז) פשוט תוודא שאתה מזמין כרטיס מסך רציני (רק שים לב שהוא לא זה שירעיש לך עם הקירור שלו..)
ב. תשקיע במארז איכותי וייעודי גם כי ויזואלית זה יפה וזה יושב בסלון, מאווררים איכותיים ושקטים זה חובה כי אחרת זה ממש יציק לך בצפיות ממושכות יש גם לזלמן וגם ל?Scythe קירורים ייעודיים לזה.
ג. לגבי מקלדת אם אתה רוצה לגלוש במחשב לא יעזור לך השלט האלחוטי הסטנדרטי אלא תצטרך מקלדת אלחוטית קטנה כי לא נוח לשים מקלדת סטנדרטית בסלון לי יש את זו והיא מיניאטורית ועושה את העבודה, פה יש לך דגמים נוספים

תהנה
  DuckTape  
תומך
הודעה פורסם: שני 06 יונ',11 21:58   
תודה על המידע אלון....
אהבתי את המקלדות הקטנות למרות שבפועל יהיה גם סט בגודל טיבעי למשחקים (FPS)

עוד המלצות למישהו ?
משהו בתחום הקלטה מתוזמנת סטייל YESMAX ושות....?

*** עריכה ***
לא שחכתי סקירה על BOXEE....מתקין ברגעים אילו ממש.
על הדרך...
הודעה פורסם: שלישי 07 יונ',11 05:45   
כמה שחיבור ליס או הוט או לחברות הסלולר והאינטרנט מתחיל להיראות פרימיטיבי, אה? #smile
ראה כאן אם פיספסת שרשור ישן, לגבי דרכי חילוץ תוכניות טלוויזה והקלטה מתוזמנת שלהן בהיעדרך.
בדרך לחתונה: המחשב והטלוויזיה
אז גם המחשב והתוכנה עושים את קרקס ההחלפות שקורה לסיקוונסר/מודול בחומרה ותוכנה ביניהם כל כמה זמן. קופסאות מיתוג, כניסות USB וחיבור אינטרנט בטלוויזיות כבר קיימים ויתקיימו עוד יותר חזק (גם יצרניות הטלוויזיה מחפשות את העתיד האבוד-מראש שלהן), ובמלחמה שבה ספקיות גחמניות וגרידיות הולכות להפסיד, ותוכניות טלוויזיה השולחות ומשליכות אותך כל שנייה לעמוד הפייסבוק שלהן בשביל איזה לייק מיושן ולקרוא "את כל הפרטים" שם, הן מעודדות שלא במודע את קירוב קיצן.
קחו בחשבון שכל אלה זמניים, אבל נדרשים כדי שהעולם יתחיל לפתח כלים יעילים יותר, הכבלים המחברים בין ההתקנים יעלמו עם ההתקנים עצמם, ובינתיים יש קופסאות ומחשבים ייעודיים (כמו אפל TV) שמגשרים על תקופת הביניים.
במקביל, התקני לווין חכמים, משולבים במערכת הפעלה חינמית, לוקחים את הנתח שלהם, ולאחרונה גם מתחילים לגשר את פער השפה בתרגום תכנים בזמן אמת (כולל עברית).
מצחיק כמה שהעתיד היה תמיד מבטיח והעבר נראה תמיד לא לעניין #smile
הודעה פורסם: שלישי 07 יונ',11 18:09   
במערכות למשחקים יש לי די הרבה נסיון. במערכות HTPC לא ממש, אבל אני שורץ אצל חבר שיש לו אחת.

לגבי כרטיס מסך: רצוי מאד שתציין תקציב, אבל בהנחה שאתה מוכן להשקיע ומתכוון לשחק בהגדרות גבוהות, ההמלצה כרגע היא HD6950.
מחיר הכרטיס הוא כ-1500 ש"ח (ואולי כבר פחות?).
יריץ כרגע הכל על הגדרות גבוהות (אני מניח שמדובר במסך בעל רזולוציה של 1920x1080) ויחזיק מעמד די הרבה זמן.
השוס הוא שבהחלפת ה-firmware של הכרטיס הוא הופך לאחיו הגדול ה-6970 - למעשה מדובר בכרטיסים בעלי חומרה זהה.
לא צריך לחשוש יותר מדי מהשינוי, מכיוון שעל הכרטיס יש מתג פיזי, שלמעשה מעביר את הכרטיס בין שני firmware שונים - אחד ניתן לדריסה והשני לא, כך שתמיד ניתן לשחזר את הכרטיס המקורי בהזזת מתג.
רק שים לב שצריך לקנות כרטיס רפרנס (שנראה כך למשל וזהה אצל כל היצרנים) ולא כרטיסים אחרים (למשל זה) שלא מאפשרים את השינוי.
לגבי רעש: עם מארז טוב (ראה בפסקה הבאה) הכרטיס יהיה שקט (לא יפריע למשל לצפות בטלוויזיה בעוצמה נמוכה) כאשר לא עושים בו שימוש כבד. בזמן שימוש כבד (משחקים וזהו תכל'ס) צפוי רעש מסויים - לי זה אף פעם לא הפריע (גם ככה יש פיצוצים, יריות ושאר קולות משרי שלווה של משחקי מחשב #wink )
לדרישות שלך לא תמצא בכל מקרה כרטיס ממש שקט (בעל קירור פסיבי למשל). אולי יש כרטיסי 6950 בעלי קירור טוב יותר מבכרטיסי הרפרנס, אבל אז לא ניתן להפוך אותם ל-6970 - לשיקולך.

ולמארז: במידה ואתה באמת רוצה מחשב שלא יתבשל ושיהיה שקט יחסית (עקב סיבוב איטי יותר של המאווררים), תצטרך להשקיע במארז טוב (וזה נכון לדעתי גם עם כרטיסי מסך חלשים פחות, אבל עדיין בתחום ה-'גיימינג').
אני לא יודע אם אתה מעוניין במארז יעודי לסלון (ששוכב על צידו) - אני אישית לא הייתי מרכיב מחשב למשחקים במארז כזה, מכיוון שהם מציעים קירור פחות מוצלח.
אני אישית משתמש במארז של antec - יקר (כ-700 ש"ח) אבל שווה כל שקל. סידור פנימי מצויין, נעים וקריר, מאווררים בעלי שליטה על מהירות וגם נראה מצויין בסלון (מנסיון אצל חבר אחר).

לגבי התוכנה: אני לא מכיר את boxee ולכן לא יכול לחוות עליה דעה.אופציה נוספת לשיקולך - החבר שאצלו אני שורץ, מריץ תוכנת media center בשם XBMC - חוויית השימוש מעולה!

ולסיום לגבי שליטה: החבר משתמש בשלט מסדרה ישנה של logitech והוא פשוט עושה עבודה מצויינת (לא רק על המחשב דרך אגב).
מנסיון עם החברה הזו, אני בטוח שגם ליין המוצרים הנוכחי שלהם מעולה.
רק שים לב שיתכן ותצטרך לקנות מקלט IR חיצוני בחיבור USB.

זה כל מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע.
תהנה (ותאמין לי אתה תהנה #clap ) ושיהיה בהצלחה!
Manny Zagri
תומך
הודעה פורסם: שלישי 07 יונ',11 19:41   
ציטוט:
במקביל, התקני לווין חכמים, משולבים במערכת הפעלה חינמית, לוקחים את הנתח שלהם, ולאחרונה גם מתחילים לגשר את פער השפה בתרגום תכנים בזמן אמת (כולל עברית).

וואללה? יש מצב ל reference לגבי הפיצ'ר הזה?
בגדול זה אפשרי ברמת DVB אם ה Broadcaster דוחף את המידע הרצוי,
אבל זה אומר שהוא צריך להחזיק Playout Center עם כתוביות מקוריות.
אם רק היו פורצים את מחסום השפה התקנים לווייניים עצמאיים היו יותר בשימוש כאן.

ציטוט:
(גם יצרניות הטלוויזיה מחפשות את העתיד האבוד-מראש שלהן),

למה? דווקא לבוא ולדחוף בחנות מסך עם לוגו של Youtube או Mega
או כל אתר סטרימינג אחר הווה אומר לחבר את המסך בבית דוך לרשת ולקבל תוכן,
אתה אומר שגם זה ייעלם? מה יחליף אותו?

ציטוט:
.איך הכי נח לשלוט בכל זה מניסיון שלכם ? נראה לי שמקלדת היא לא מוצר אידאלי לסלון...או שאולי כן ?

בחפיף אתה מחזיק אלחוטית במידה והאישה שלך מאפשרת,
מקסימום באים אורחים אתה שם את המקלדת עכבר בצד.
זה עובד מצוין אצל אחי בבית ויש לו סטרימר + מקלט של הוט + xBox360 עם מיקסר ברינגר
6 ערוצים שמקבל גם מיקרופונים וגיטרות וכל העסק יוצא ל Maudio BX8a
על עמודים משיש #thumbsup משהו מטריף. באות בנות עושות קריוקי, זה אחלה.

ציטוט:
עוד המלצות למישהו ?
משהו בתחום הקלטה מתוזמנת סטייל YESMAX ושות....?

דווקא הם עשו צעד חכם והוציאו עדכון גרסה שהופך את ה Yes Max ל Streamer!
DuckTape שווה לך לדעתי לבדוק איך זה עובד.
  DuckTape  
תומך
הודעה פורסם: שלישי 07 יונ',11 21:42   
קודם כל תודה לכולם על המידע המאוד חיוני הזה.זנ עוזר לי להבין מה אני צריך ומתחיל להתגבש אצלי כיוון כללי.

לגבי כרטיס מסך....אין מצב שאני משקיע בסיפור הזה 1500 ש"ח . חשבתי יותר בכיוון של חצי מזה...לא חייב להריץ משחקים על הגדרות מקסימום....המשחקים נראים טוב מאוד גם בהגדרות נמוכות יותר והמסך שלי ברמה גבוהה מאוד (פיליפס סדרה 7 ) ככה שעבורי זה מספיק.

זה שיסמקס הוא גם סטרימר זה חידוש מאוד מרענן אבל לא אופציה מבחינתי כיוון שאני מתנתק מיס כבר בתחילת השבוע....

שוב תודה....אם למישהו יש עוד פיסות אינפורמציה אז בכיף...לא להתבייש.
#thumbsup
הודעה פורסם: שלישי 07 יונ',11 21:51   
אופס. כנראה שמשחקים כבדים זה עניין יחסי (אצלי כבדים = הגדרות מקסימליות, אבל אני קצת משוגע #think )
אתה יכול לקנות 6850 בפחות מ-800 ש"ח. יתן לך את כל מה שאתה צריך.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מחשבים - חומרה

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון