תומך
פורסם: שני 06 יונ',11 11:07
שלום לנו...
בימים אילו אני עומד לבחור מחשב לסלון שימלא כמה תפקידים.מצאתי בפורום (אקט) כמה הודעות מיושנות בתחום ולכן פותח אשכול חדש.
הדרישות שלי ממחשב שכזה הם :
1.אינטרנט (מן הסתם).
2.נגן אודיו ווידאו.
3.עמדת משחקים.משחקים עם דרישות "כבדות" יחסית. BF3 שיוצא בקרוב ושאר משחקים עם דרישות כרטיס גרפי,ממעבד מחשב אני לא חושש,הוא יעמוד בזה.
4.צפיה בערוצי TV אונליין.
5.הקלטת תכני וידאו מהרשת,עדיף מול תוכנת EPG שמתעדכנת בזמן אמת.
6.שליטה...מקלדת+עכבר או שיש שלטים יעודיים לתחום ?
7.ששש.....שיהיה שקט כמה שרק אפשר
השאלות שלי הן ...
1.בנושא וידאו (משחקים או צפיה בסרט וערוצי TV) מה עלי לקחת בחשבון בהקשר של כרטיס מסך שישדר על מסך 42 אינטש בחיבור HDMI? מה נחשב ביום כרטיס טוב שישא במשחקים בני זמנינו בכבוד,לא חייב את ההכי טוב שיש.
2.תוכנות להקלטת תוכן וידאו מול מדריך ערוצים...יש כזה ? הקלטה איכותית ולא לוכדי מסך למינייהם.
3.איך הכי נח לשלוט בכל זה מניסיון שלכם ? נראה לי שמקלדת היא לא מוצר אידאלי לסלון...או שאולי כן ?
4.בנושא השקט....דרוש כרטיס מסך דיי טוב,השאלה אם יש כזה עם קרור פאסיבי או שפה נאלץ להתפשר על מאוורר וזהו ?
זה הכל בינתיים.....
נמאס לי מהוט ויס,אני גם ככה צופה לרב בשידורים מחו"ל שאני מקליט במקס ולא רואה אף פעם בזמן אמת ולכן מרגיש שאני משלם סתם כ 250 ש"ח בחודש שאפשר "לבזבז" בכיף על עמדה איכותית לסלון.
מקוה שתהיה פה שרשרת פוריה שתעזור לכולנו...נראה לי שיש לא מעט מחשבים בסלונים כיום.
תודה...ושוב תודה.
פורסם: שני 06 יונ',11 14:03
תודה...היא נראית מבטיחה מבחוץ, בערב אריץ אותה על מחשב לבדיקה ואדווח לנוחיות כולנו.
פורסם: שני 06 יונ',11 21:58
תודה על המידע אלון....
אהבתי את המקלדות הקטנות למרות שבפועל יהיה גם סט בגודל טיבעי למשחקים (FPS)
עוד המלצות למישהו ?
משהו בתחום הקלטה מתוזמנת סטייל YESMAX ושות....?
*** עריכה ***
לא שחכתי סקירה על BOXEE....מתקין ברגעים אילו ממש.