Administrator
פורסם: שלישי 02 נוב',04 11:04
אני מצטער.
ה'קשיחות' היא בשביל להגן על החברים ועל האתר כמובן.
לכל מי שהולך לשנות/לעדכן את האימייל שלו בפרופיל:
אפשר שהתהליך יקח קצת זמן עד שהמערכת תגמור לבדוק את כתובת האימייל ולשלוח אישור חוזר.
לא להילחץ.
בכל מקרה של בעיה, אני כאן לעזרה, כתבו לי דרך האימייל של הפורום למעלה, כולל שם משתמש והאימייל הרצוי.
תודה
פורסם: ראשון 24 אפר',05 23:07
שלום אנשים!
למכר שלי שמעורב בעסקי המוזיקה כבר זמן רב יש בעיה.
הוא מאוד רוצה להירשם לפורומים ולבזאר אבל אין לו כתובת email 'אמיתית'.
האם יש דרך שבה הוא יכול להירשם בכל זאת? (או לחילופין לפתוח כתובת אמיתית ללא תשלום...)
תודה רבה.
Administrator
פורסם: שני 25 אפר',05 01:16
תגיד לו שיקרא את מה שכתוב בזמן ההרשמה.
יש אופציה כזו, רק יש לשים אליה לב.
הסיבה שאנו נמנעים מרישומים עם תיבת דואר חינמית היא עקב הצפה של דואר זבל המגיע אלינו בעקבות כל חבר נרשם, כמו גם וירוסים ודואר חוזר בכל פעם שחבר מקבל הודעה או איתות על תגובה לשאלה שלו בפורום, כיוון שדואר זה לא מתפקד תמיד, או מתפקד איך שבא לו.
תופעה זו לא קיימת עם דואר תקני של ספקית האינטרנט, ואילו שרתי האימייל החינמי צריכים להצדיק כלכלית את קיומם בפרסום ומכירת כתובות דואר של משתמשים.
כשאנו נתקלים בתופעה כזו אנו נאלצים למחוק רישום של חבר, כי אין אנו יכולים להתעסק עם אלפי אימיילים לקויים.
האפשרויות הן:
1. להירשם תחת אימייל תקין אותו מקבלים מספקית האינטרנט
2. להירשם תחת אימייל חינמי עם הגבלה: ברגע שתהיה בעיה עם אימייל זה נאלץ למחוק את הרישום.
כמה משרותי האימייל החינמי, שעושים בעיות קבועות, מתוכנתים במנגנון רישום החברים, כך ששירותי-אימייל אלה נפסלים על הסף.
פורסם: רביעי 27 אפר',05 23:08
תודה על התשובה. עכשיו הכל ברור יותר.
לצערי אין לו אפשרות לקבל כתובת אמיתית. הוא מחובר דרך חשבון אקדמי של אמו, אם אני זוכר נכון. היא משתמשת בכתובת שניתנה לה עם החשבון. הוא לא מעונין להרשם עם החשבון הזה כמובן, מכיוון שכך מיילים מאקט לא יגיעו אליו...
אפשר לקבל בבקשה כתובת של שרות מייל חינמי שעובד יחסית בסדר, כדי שהוא יוכל להירשם בינתיים? אפשר גם בפרטי אם לא רוצים התנפלות :wink:
תודה רבה!
פורסם: חמישי 28 אפר',05 13:24
הוא טוען שניסה עם כמעט כל שירות חינמי ונחסם מייד.
לכן שאלתי לגבי כתובת של שירות שכן עובד.
תודה