תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 08:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
חדירת מזגנים
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  eitani  
הודעה פורסם: שבת 27 יול',02 07:07   
אני יודע ששאלו פה עשרות פעמים על בידוד
אבל יש לי כאן מקרה שהוא קצת יותר ספציפי-ולא ראיתי פה בהיסטוריה שאלות על זה
יש לי דירה שאני מתעניין בה להקמת אולפן ביתי-כבר אמרתי את זה פה בימים האחרונים
עכשיו
זו דירת קרקע-והיא כרגע ריקה לגמרי ובנוסף אין בה דלתות בין החדרים השונים כרגע
עכשיו מה שמטריד אותי בה זה שיש חדירה עצומה של המהומים של מזגנים מהדירות השכנות אליה
האם כאשר הדירה תהיה מרוהטת ועם דלתות הרעשים האלה יופחתו באופן משמעותי?כרגע זה ממש בלתי נסבל שם
האם אטימה, בואו נאמר,של החלון והדלתות-תעזור מפני תדרים כה נמוכים?
ואם בכל זאת יש רעשים-האם הקלטה עם אי קיו של הנחתת
הנמוכים תעזור?
אני בטוח שאני חייב להביא לשם איזה יועץ אקוסטי שיראה במה מדובר-אבל בכל זאת לפני זה רציתי לראות מה אתם אומרים
תודה.
zoey66
הודעה פורסם: שבת 27 יול',02 15:06   
שלום לך

בכדי לטפל בויברציות של מזגן יש צורך בטיפול אקוסטי
כמובן שזה תלוי בתקציב אבל גם בתקציב נמוך יש מספר דברים שיכולים להקל את המצב

1. לצפות את הקיר המרעיש בבידוד
2. שטיח עם ספוג ( לטיפול בויברציות מהרצפה ובכלל)
3. אם אתה מתכנן דלת בין החדרים רצוי ליצור שתי דלתות כך שהאוויר ילכד ביניהן וכך תבודד את חדר ההקלטה באופן מוחלט כמעט מרעש השכנים.

בכל בעיה אתה יכול לפנות אליי

zoey66@hotmail.co.il
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שבת 27 יול',02 16:39   
יש להבחין בין רעידות במבנה עצמו, וזאת עקב חיבורים חובבניים של מתקיני מזגנים לקירות בנין (אין ממש תקן, וההפקרות חוגגת), לבין רעשים אקוסטיים העוברים באוויר.
שניהם בעייתיים.
רעש שמקורו במבנה רצוי להנחית במקור, ואפשר שזו בעיה. זה אומר ניתוק פיזי של המזגן מהקירות המוליכים ובידודו המכני מהמבנה באמצעות חומרים רכים.
מעבר לזה יהיה להציף את חדרי האולפן ("חדר צף" המנוטרל פיזית מהמבנה.

רעשים מולכים באוויר אפשר לבלום, ביעילות זו או אחרת, תלוי מהיכן הם חודרים ובתקציב המיזוג/איוורור הנתון. היכן שעובר אוויר יעבור גם צליל. עליך לבדוק מהיכן הרעש חודר, אפילו אם זה מכריח אותך להשתמש בקרטונים, דיקט או בדלת ישנה לסגירה זמנית של פתח. זו השקעת מאמץ מינימלית לפני שאתה נכנס לצרות. ואל תגיד שלא הוזהרת.
נקודה נוזפת, כל הרעשים שאתה שומע כעת, תוכל להבחין בהם ביתר יעילות כאשר האולפן יהיה קיים, כי סביבתך הפרטית תהיה שקטה יותר.

שקול כל פעולה לפני כניסה להוצאות.
קח בחשבון שבקיץ ובחורף המזגנים לרוב עובדים, ויותר.
קח בחשבון את הספקת החשמל למקום, אם מדובר במבנה ישן ובבנין קיימת צריכה גבוהה, יתכנו רעשים ברשת החשמל בדירה. זה גם לפעמים ניתן לטיפול.

עקרונית ניתן לאטום הכל, השאלה היא:
- כמה מוכנים שהמרחב הנתון יקטן
- האם בעל הבית מרשה זאת (לפני השקעה)
- האם מתכננים מיזוג מרכזי עם אוויר מתחלף

או בקיצור...
- כמה מוכנים לשלם על כך

eitani  
הודעה פורסם: ראשון 28 יול',02 07:13   
טוב אני מתחיל להכנס ללחץ....
תראו מדובר בדירה שאני מתעניין בה כרגע-זה בית מאוד ישן בשכונת הדר יוסף אם אתה מכיר-כל הבתים שם הם די ישנים,זה בית קרקע-שמעליי יש עוד מישהו.כמו כן זהו גם בניין שעבר כמה שיפוצים ותוספות-כלומר הוסיפו לו
עוד איזה חדר או שתיים לבניין-ויש שם איזה כמה מזגנים שמתי לב-ויש גם מזגן אחד ממש מתחת לחלון של החדר שאני חשבתי לייעד אותו כאולפן-מבחינתי זה מאוד בעיה לחזות את הנולד-כיוון שהדירה ריקה ואני לא יכול לנחש איך זה יישמע אחרי שאני אמלא אותה-כי הרי אז אני צריך לשכור אותה ולשלם הרבה כסף...ולגלות שזה לא זה אח"כ...לא יהיה נעים
מה עוד מדובר בדירה כמעט ללא חלונות-היא פשוט נמצאת כמו סנדביץ-בין 2 דירות שהן הקיצוניות בבנין
יש לזה השלכה כלשהי?
התקציב שלי לעניין, הוא באטימת החלון-והדלת.
פלוס מה שאמרתם לגבי לנסות לשים גומי מתחת למזגנים ולבודד אותם.השאלה אם זה יספיק או שפשוט להמשיך לחפש דירה אחרת....?
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: ראשון 28 יול',02 15:40   
אני מבין את המועקה שלך, וגם את הלחץ של "כמעט יש דירה" ביד.
בהיסטוריה שלי היו לא מעט אנשים שחשבו למרות זאת ש"הענין הוא של מה בכך" ואכלו אותה, לא לפני שהוציאו הרבה כסף ורבו עם עצמם.
שמע:
קח את כל העיצות שקיבלת כאן לגבי איתור מקום, רשום אותן על ניר, וצא לחפש יעד אחר.
התפשרות:
סמן נקודות זכות ליד כל סעיף ברשימת הדירות שתמצא, וכך אולי תוכל לברור.

כל הנאמר הן בגדר עצות בלבד, אתה כמובן רשאי לעשות מה שמתאים לך, רק שתדע שקיבלת כאן מה שעולה בד"כ $500 אבל חוסך אלפים.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון