תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 00:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הבדלים בשמיעה בין אוזן ימין לשמאל
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בריאות
  Kwebos  
תומך
הבדלים בשמיעה בין אוזן ימין לשמאל
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 12:11   
תגידו עד כמה זה טבעי? אני מניח שהן אף פעם לא זהות אחת לשניה אבל זה משום מה מטריד אותי יותר מדי, אני משוכנע שבאוזן ימין אני שומע פחות טוב אבל המדד העיקרי שלי הוא בעיקר הפלאפון, מישהו יודע עד לאן האפרכסת שלו מגיעה? הבעיה בעיקר בגבוהים.

אני בכלל לא בטוח אם זה קיים או שאני סתם מלחיץ את עצמי, באוזניות היה לי ממש קשה לקבוע אם אני מרגיש הבדל.
אין בדיקות שמיעה יותר מקיפות בארץ? הדברים הסטנדרטים הם לפגיעות שמיעה כבר קצת יותר רציניות כמו שזה נראה לי.
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 12:36   
תמיד יש הבדלי שמיעה בין האזניים ,כמו שיש הבדל בעיניים ,גם אין על כדור הארץ זוג ציצים דומים.
מה אכפת לך ?
אם מישהו שאתה לא סובל מדבר אליך תסובב אליו את האוזן המחורבת,אני רואה בזה יתרון גדול ביותר,
תקשיב עם האוזן הטובה רק לדברים איכותיים.
עזוב הכל ,צא להסתכל על כוסיות וספר לנו אחרי זה עם איזה עין זה נראה מדליק יותר. #clap
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 12:40   
וואלה אתה צודק יעקב. #thumbsup
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 13:00   
יענק'לה,
ציטוט:
גם אין על כדור הארץ זוג ציצים דומים

אתה בטוח? ממש לא ידעתי. יש לך הצעה איך לבדוק את זה אמפירית? האם יש קשר בין השמיעה לגודל הציצי.

וקצת יותר ברצינות:
למי ששמאלי (עיטר יד ימינו לא פוליטית) אוזן שמאל, יד שמאל, עין שמאל (ובתאמה האיברים המוצנעים) גדולים/יעילים יותר וליהפך.

בקשר למשפט מעלה - לא לקפוץ אני מתכוון רק לאותם איברים שיש לנו בגוף בכמות של שניים ומעלה לא בודדים... #biggrin

בדיקה בהאזנה לשתי האוזניים (כמו גם לשתי העיניים ולפי יענ'קלה גם לשתי השדיים) איננה נכונה כי תמיד המוח מפצה את עצמו (או עושה סיבסוד צולב) על חשבון העין/אוזן וגו החלשים.

מנחם
yanukav
תומך
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 13:34   
ציטוט:
למי ששמאלי (עיטר יד ימינו לא פוליטית) אוזן שמאל, יד שמאל, עין שמאל (ובתאמה האיברים המוצנעים) גדולים/יעילים יותר וליהפך

גם עניין של הרגל אני מניח, אני ימני בעין וברגל אבל שמאלי ביד, כנראה בגלל האח הגדול שלי ששמאלי לחלוטין (אבל לא פולטית לצערי) ,

יכול להיות שהאוזן השמאלית שלך "תרבותית" יותר חזקה #smile .
Jupiter
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 13:35   
גם אני שומע באוזן שמאל נקי וברור יותר מאוזן ימין. אני מעריך שאולי זה כתוצאה מדיבור בטלפון כאשר יותר טבעי לי להחזיק את המכשיר/אפרכסת ביד ימין ? #nene

ידוע שניקוי אזניים אצל רופא עוזר לשמיעה טובה יותר, לא נראה לי מזיק לנסות את זה.

אגב, חומר למחשבה - ברשותי זוג רמקולים אנגליים של חברת Mission. זכור לי שכאשר קניתי את הזוג בחנות שמתי לב שכל רמקול נשמע שונה. חזרתי לחנות וביקשתי להתאים לרמקול ה"טוב" יותר, רמקול מסט אחר באותה "רמה". חזרתי שמח לביתי וכשהקשבתי למוזיקה שמתי לב שלמרות שהצליל יותר ברור ונאמן למקור, יש תחושה של כבדות רבה בסאונד, אלמנט שמקשה על ההאזנה. לימים נגנב הסט הזה וחיפשתי סט מאותו דגם מיד שניה. כאשר חיברתי את הסט השני, גיליתי שגם כאן רמקול אחד נשמע שונה מהאחר, ממש כפי שהיה בסט הראשון. הלכתי ובדקתי וגיליתי שהשוני הוא מכוון, ונועד כדי לאפשר לזוג לספק איזשהו מכלול תדרים שהוא נעים ונכון להקשבה, כאשר רמקול אחד משלים את מה שהשני מחסיר.
  Kwebos  
תומך
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 13:40   
ציטוט:
ידוע שניקוי אזניים אצל רופא עוזר לשמיעה טובה יותר, לא נראה לי מזיק לנסות את זה.

הם אף פעם לא רוצים לעשות לי! טוענים שלא צריך ושהמצב בסדר, מה שמביא אותי לחשוב, יש סיכון כלשהו בפעולה הפשוטה?
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 14:05   
לא מכיר את הפעולה כיוון שלעולם לא ביצעתי אותה. אני רק יכול לספר שמתי שהוא לפני כ 10 שנים או יותר, אני זוכר שאבי קם באמצע הלילה וכשניסה לעמוד נפל על הרצפה. בבדיקה התברר שהיה צריך ניקוי אזניים וכי הלכלוך הפנימי גרם לבעיה במרכז שיווי המשקל שלו. לכן לא הייתי מוותר על שטיפה פעם ב 10 שנים וכמובן שאעשה זאת בקרוב #wink
  Kwebos  
תומך
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 14:09   
זה נשמע מוזר כי האיבר שאחראי לשיווי המשקל ממוקם כמובן אחרי עור התוף, אז משהו פה לא מסתדר לי.
איפה הסטודנט לרפואה שלנו?
הודעה פורסם: חמישי 13 אוג',09 15:14   
ציטוט:
אני ימני בעין וברגל אבל שמאלי ביד

מה זה ימני בעין?
אתה רואה מכונית מתקרבת קודם עם ימין ושמאל מאשרת שזו מכונית?
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בריאות

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון