Act Compatible
פורסם: חמישי 16 מאי,02 21:22
בשעה טובה התחלתי להדביק את הספוגים המהממים שלי על קירות הסטודיו , אני משתמש באקדח דבק חם והכל נפלא
אך אבוי,הספוגים הגדולים לא נדבקים לי,מדובר בספוגים מטר על מטר ודבק חם פשוט לא עומד בכובד...
ניסיתי נייר-דבק דו-צדדי ואפילו דבק מגע ולא נדבק!
יש למישהו עצות איך לעזאזל אני ידביק את הספוגים הגדולים שלי? איך מדביקים את הספוגים באופן מקצועי? אני יכול לחתוך את הספוגים לחלקים קטנים אבל מעדיף שלא...
סופשבוע רגוע ,
חיטפי.
פורסם: חמישי 16 מאי,02 21:31
גם אני ניסיתי פחות או יותר את כל השיטות שום דבר לא עובד.
הפתרון היחיד הוא לבנות מסגרת מפרופילים מעץ (את שלי קניתי בהום סנטר) להדביק את הפלטות לפרופילים עם הרבה דבק מגע (אל תעשה את הטעות שלי, לא בחדר סגור :smile: ) וליתלות את הפרופילים כמו שאתה תולה תמונה על הקיר (חוט שמשון חזק באמצע... )
לגבי התיקרה פשוט לתלות עם חוטים שקשורים מסביב לפרופיל.
כמובן שאתה יכול לבנות מסגרת של 2 מטר על 2 מטר ולהדביק את הפלטות אחת לשניה..
פורסם: חמישי 16 מאי,02 21:46
בהמלצת מומחים ("אורנים סיילנסר") אני הדבקתי עם "שרמיק".
קונים אדזה בהום-סנטר (וכד') וזה בא במיכלי פלסטיק של 6 ק"ג. זה ממש לא יקר. מיכל כזה מספיק לכיסוי שטח של 5-8 מ"ר.
בעזרת שפכטל (רצוי משונן), מורחים שכבה ישירות על הספוג ומצמידים לקיר. זה אוכל הכל. לא צריך פרופילים או חוטים. לוחצים כמה שניות על כל השטח ואפשר לעזוב.
קובי.
פורסם: חמישי 16 מאי,02 23:09
אני קניתי קופסאת דבק מגע קטנטנה לשימוש עם מברשת וקראתי את ההוראות שימוש:
יש למרוח את הדבק על הקיר בנפרד ועל הספוג (לא היה רשום באמת ספוג...) כדי שלדבק יהיה תומך.
הדבק לא אמור להדביק את הספוג לקיר אלא הוא נצמד לספוג ומצד שני נצמד לקיר ואז: דבק אל דבק.
תוך דקה כל יריעת ספוג של 2מטר X מטר נדבקה.
פורסם: חמישי 16 מאי,02 23:55
לי זה לא נראה רעיון טוב להדביק את הספוג עם דבק מגע לקיר... מה יקרה כשתעבור לאולפן גדול יותר? הלך הקיר והלכו הספוגים.
פורסם: שישי 17 מאי,02 18:12
אתם פשוט לא שמים לב ש ZOOT כבר פעמיים מסביר לכם את הדרך הנכונה לחיבור הספוגים לקיר.
מסגרת מלוחות עץ הלוחות יכולים להיות מחוברים לקיר בעזרת ברגים ודיבלים בנקודות בודדות, כך שהנזק לקיר מינימלי וניתן לתיקון בקלות.
דבר נוסף וחשוב לא פחות, תפקיד הספוגים הוא הרי למנוע החזרים ולייבש את החדר מבחינה אקוסטית.
לכן אם נרחיק את הספוגים מעט מהקיר נקבל סינון כפול,
גלי הקול הפוגעים בספוג נבלמים ונספגים בחלקם והיתרה
החודרת דרך הספוג פוגעת בקיר ומוחזרת , שוב נאלצת לחדור דרך הספוג ולכן מקבלת ניחות נוסף בעת המעבר
הנוסף דרך הספוג.