תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 00:12
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
MP3 בעד או נגד?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (140) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דיג'יי - DJ's

mp3 במכשיר, בעד או נגד?
בעד
54%
 54%  [ 12 ]
נגד
45%
 45%  [ 10 ]
סך-הכל הצבעות : 22

shtik
תומך
הודעה פורסם: שישי 01 דצמ',06 23:13   
אם רדיו שמכבד את עצמו (כמו גלגל"ץ למשל) מרשה לעצמו לשדר למאזינים MP3 שלפעמים נשמע כאילו הקליטו מהרדיו והמירו ל MP3 ב 56kbps מי אמר שלדי ג'י אסור?
בנוסף לזה שגם לאלה שבאים לרקוד לא משנה אם זה 56, 128 או מחשב שמשמיע את המיקס המקורי ב 24 ביט 192KHz כי הם פשוט באו לעשות שמח.
אלה אותם אנשים שאומרים "מה, זה לא MP3 המרתי את זה חזרה ל WAVE ...."
WAVE עם ring modulator מובנה הכוונה #smile
1eyedbitch
Supporter
הודעה פורסם: שישי 01 דצמ',06 23:40   
ציטוט:

תשובה מקצועית: MP3 לא עומד בקריטריונים של נגינת מוסיקה באיכות טובה במערכת שמע בינונית ומעלה.נקודה.

שווה לקרוא את המשפט הזה עוד פעם כי מוזכר פה משהו חשוב - מערכת שמע בינונית ומעלה.

בתור אחד שתמיד מצהיר שאני יכול להבדיל בין MP3 באיכות גבוהה לבין WAV, אני מודה שאם אני במסיבה שיש בה מערכת ברמה ירודה יחסית, שמנגנת מוסיקה בווליום לא מתאים (לא למקום ולא למערכת) ואני במצב צבירה לא כל-כך סחי, אין מצב בעולם שאני אבחין בין MP3 באיכות גבוהה לבין WAV.
צריך לקחת את זה בחשבון, לפני שמקטרים על האיכות.

חוץ מזה, כמו שהזכירו מעליי, יש דברים שקשה למצוא אותם על דיסק או תקליט ואפשר למצוא אותם תוך 5 דקות ברשת, אם הבחירה היא בין להיחשף לשיר טוב באיכות פחות טובה לבין לא להיחשף אל אותו שיר בכלל, אני בוחר באופציה הראשונה מבלי להתלבט לשנייה.
הודעה פורסם: שבת 02 דצמ',06 01:06   
ציטוט:
הויכוח הזה לא אמור להתנהל בסוף 2006, הוא אמור להתנהל ב2001 מקסימום 2002, בואו נהיה מציאותיים, זה ה פורמט היום ואין לנו מה לעשות נגד זה, ככל שתשלימו עם זה מהר יותר יכאב לכם פחות.

זה אולי נכון (וחבל שכך), אך הרשה לי להוסיף תחזית אופטימית: ככל שרוחב הפס ונפח האכסון נהיים זולים ונגישים יותר, כך תעלה המודעות (לפחות בקרוב אנשים שבאמת אכפת להם מהאיכות) לפורמטים איכותיים (Lossless) כגון FLAC, APE ודומיהם.
אני מוכן להתערב איתך שבשנת 2010 המילה MP3 כבר תיחשב מילה גסה ואף חנות (או תוכנת שיתוף קבצים...) שמכבדת את עצמה לא תמכור (או תחלק בחינם) קבצי MP3.
החישוב פשוט: שיר של 5 דקות שוקל 5MB ב-MP3 ו-25MB ב-APE. זה פי 5. אבל ברגע שלכולם יהיה חיבור אינטרנט של 5MB לשניה (כמו שיש לחלקנו כבר היום...) ודיסקים קשיחים של מאות מגה-בייט יהפכו לסטנדרט, גודל הקובץ כבר לא ממש ישנה ולאט לאט הפורמטים המכווצים כגון MP3 ודומיו יעלמו מהשטח.
Stomper
הודעה פורסם: שלישי 13 פבר',07 12:37   
בזה שMP3 זה הפורמט הפופולארי ביותר היום אני יכול להסכים איתך ב-100%.
אבל אני לא חושב שאם זה פופולארי זה אומר שאני צריך להשתמש בו.
העובדה ב95% אחוז מהאנשים בארץ לא מבינים שהם מאבדים איכות ולא יכולים לשמוע את זה לא אומרת שאני לא צריך להבין את זה ולא אומרת שאני צריך להתעלם מזה.

כמובן שבגלל שזה הפורמט הפופולארי ביותר אומר שאין מנוס, גם אני משתמש בMP3 אבל זה רק אם אין לי ברירה אחרת.
הודעה פורסם: שלישי 13 פבר',07 12:45   
MP3 זה מצב נתון ואני לא מכיר אפילו DJ אחד (ואני מכיר הרבה) שלא מנגן מוזיקה צרובה מ-

MP3.
electron
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 13 פבר',07 12:58   
רובם שומעים בבית בנגן MP3 קבצים של 128 192
אז מה הבעיה תנו להם את זה גם במסיבות בחפלות בחתונות בארועים

כולם רוצים יפנית 1600 115000שח למה לתת להם מרצדס /פורשה 800000שח

מה אוטו יפני זה לא טוב ?

#thumbsup

בשבילי גם MP3 64 זה איכות נפלאה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דיג'יי - DJ's

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון