תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 01:36
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אוברדרייב פשוט
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) › תצורת הדפסה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט
  malky44  
הודעה פורסם: שבת 30 מרץ,02 17:19   
יש איזה משהו שאני צריך לדעת שלא רשום שם (חיבורי בטריה, וכו'), והאם אני יכול לבנות את זה על מעגל כללי (כזה עם טורים שמוליכים, לא יודע איך לתאר את זה)?

malky44  
הודעה פורסם: שבת 30 מרץ,02 17:22   
אה ועוד משהו - הדבר הזה שערכו 22 הוא קבל קוטבי?
t-kol
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 30 מרץ,02 23:00   
הדבר הזה שערכו 22 זהו קבל אלקטרוליט שערכו 22 מיקרופרד ועומד במתח של לפחות 10 וולט.
חיבורי הסוללה: רשום לך בסכמה היכן הפלוס של הסוללה
(9V) המינוס מתחבר לקו המשותף של המינוסים (ציור המשולש ההפוך)
בשימוש בלוח ורו בורד (הלוח שקנית) יש לחבר את הרכיבים כפי שהם מחוברים בסכמה . תפקיד פסי הנחושת הוא להוליך זרם ולכן יש לסדר את רגלי הרכיבים כך שרגליים שצריכות להיות מחוברות, יהיו מולחמות אל אותו פס. ניתן לחתוך את הפסים ע"י סכין יפני והסרתם
מהלוח ע"י חימומם בעזרת מלחם חם והרמה ע"י הסכין.
בהצלחה
  malky44  
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',02 00:19   
טוב, הלחמתי את זה, וזה לא עובד.. זה לא משמיע כלום כאילו יש נתק אבל בדקתי את החיבורים ואין. לטרנזיסטור לא היה ציון של הרגליים לכן ניסיתי בשתי האפשרויות, וזה לא עבד. מה הבעיה בזה?
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',02 01:03   
בתקווה שלא שרפת את הטרנזיסטור... על גופו יש איזה סימון (בד"כ בליטה בהיקף הגליל) המסמנת שהרגל שיוצאת מתחת היא האמיטר, או זו שמתוארת בשרטוט כרגל עם חץ שיוצאת/נכנסת (תלוי בסוג) מהטרנזיסטור.
שים לב אם חיברת את כל מה שמסומן כ'הארקה' (שלשה קווים אפקיים מתקטנים), למינוס של הסוללה ול'אדמה' של מחברי הגיטרה בכניסה והיציאה.
בדוק תקינות סוללה.
האם יש לך נסיון בהלחמה? אם לא - יכולה להיות לנו בעיית מגעים שלא מולחמים היטב, למרות שזה נראה אחרת.
הדיודות (אלו שני החיצים גב אל גב מעל הטרנזיסטור), להן יש קוטביות, והיכן שאתה רואה את חוד החץ בשרטוט זה הצד עם הטבעת המסומנת על הדיודה, והן הפוכות אחת לשניה כדי ליצור את הקיצוץ של הדיסטורשן.
זה מה שעולה לי בראש, מלבד שטות קלה.
הוא אמור להישמע כך.
t-kol
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',02 04:10   
מתוך הנחה כי קנית את הטרנזיסטור הרשום, הרי לך סידור הרגליים. בדוק היטב שלא טעית. כי זהו מעגל פשוט ביותר ולכן, אין סיבה שלא יעבוד. בדוק את כל החיבורים כפי שפירט ראובן.
בהצלחה!

malky44  
הודעה פורסם: רביעי 03 אפר',02 19:02   
דווקא עשיתי הכל כמו שאמרת ראובן, הדבר היחיד הוא שאולי שרפתי את הטרנזיסטור.. בכל מקרה אני לא אהיה פה שבוע ואח"כ אני אנסה שוב ואחזור עם התוצאות
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון