S.Supporter
פורסם: שלישי 31 אוק',06 00:59
אישית אני סולד מכל מכשיר שהוא לא סטנדרט ומחייב אותך להביא למועדון יותר ציוד יותר יקר ממה שהוא אמור להחליף (תיק דיסקים או תקליטים)
אם הייתי מתקלט באירועים על ציוד שלי, אז אולי הייתי מוצא לגיטימציה למכשיר כזה, למי שרוצה להתחיל לתקלט במועדונים, זוג קומפקטים ומיקסר פשוטים בבית עדיין עולים פחות ממכשיר כזה ומחשב, למי שרוצה רק לשחק בבית (כמו החבר שלי) זה מכשיר מעולה.
הבעיה של מכשירים כאלה במועדונים (אמרתי את זה פעם ואני יגיד את זה שוב) היא קודם כל העלות, אתה מחוייב לצאת עם הציוד שלך למועדון, לחבר אותו, לשבת לידו שלא יעקצו לך את המחשב, ואוי ואבוי אם נשפכה בירה על המחשב, לא רק כי הלך הסט, כי הלך המחשב.
התירוץ של "אבל אפשר לשים שם 190238476468 טרקים ", לא עובד עלי, היום כשאפשר לצרוב "אוספים" משלך על דיסקים ולא צריך לקחת אלבום שלם בשביל שיר אחד שאולי תנגן פעם בשנה, אפשר לקחת מספיק דיסקים בשני נרתיקים קטנים בכיס של הדגמ"ח, וישאר גם מקום לאייפוד כדי להקליט את הסט.
דברים שנראים לי לא נוחים במכשיר הזה (רק מלהסתכל עליו)
פיץ' בצד שונה עבור כל צד, כיום עם קומפקטים/פטיפונים אני (ובטח גם אחרים בלי לשים לב) רגילים לשלוט על הצלחת או על הסטארט/קיו עם יד שמאל, כשיש ימין על הפיץ', אני מניח שצריך להתרגל לזה, אבל יש כאלה שזה מאוד יפריע להם
הג'וג נראה לי קטן מדי לעוומת הסטנדרט במכשירים שיש היום , והוא גם דיי נמוך, אני רואה פגישות מקריות עם איזה פיידר בחושך
רק כניסת ליין אחת? נראה לי קצת מרגיז, במיוחד כשהמכשיר מתיימר להיות מיקסר
*בהרינגר עשו בשכל שהיציאה היא RCA, אחרי הכל, המכשיר הזה אמור בפוטנציה להתחבר לערוץ ליין של מיקסר אחר
נראה לי מרגיז שאין כפתור למעבר קדימה אחורה בין רצועות, משהו שמחייב אותך להשתמש בעכבר.
נראה לי שאם הייתה דרך לנווט בתוך ספריות בלי עכבר זה היה מעולה
אני גם לא אוהב כפתורי איקיו בצורה אופקית, והקרבה לכפתורי הגיין, והחוסר בסימון ברור ביניהם נראה לי כמו מתכון בטוח לאסון
גם השיטה שבה קובעים איזה ערוץ נכנס לאוזניות נראית לי לא נוחה, אני מעדיף כפתורים, ואם אני רוצה לעשות מיקס בניהם באוזניות אני מעדיף כפתור נפרד
S.Supporter
פורסם: שלישי 31 אוק',06 21:32
הוא לא המכשיר היחיד שיכול לתפקד לבד (בעזרת תוכנה) , ), יש גם לMAUDIO (ואפילו על העמוד הראשי של אקט), את ההרקולס, ואת הFADERFOX
לFS יש מתחרים, ואפילו יש על זה שרשור פה (קוראים לו SERATO)
אתה נראה כל כך נלהב, לך כבר לקילומבו (או למשווק בהרינגר האהוב עליך) ותשאיל אחד כזה.
S.Supporter
פורסם: שלישי 31 אוק',06 21:46
באמת, איך שכחתי את הXONE החדש, במחיר של רק פי 10 מהבהרינגר
התגובות שראיתי בפורומים אחרים מהעולם זהות באופן מצחיק למה שאני כתבתי, ובעיקר קנו אותו אנשים שהם לא דיג'ייז, אין להם מושג, ומלבד כמה תקלות בהתקנה אנשים טוענים שזה "צעצוע" חמוד בשביל המחיר שלו.