תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:52
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
B-CONTROL DeeJay BCD2000 קונטרולר ראוי ?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (150) ›
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דיג'יי - DJ's

מה אתה מעדיף ?
קונטרולר / FS / MIXVIBE
57%
 57%  [ 4 ]
נשאר על ה-PIONEER שלי !
42%
 42%  [ 3 ]
סך-הכל הצבעות : 7

djeizi  
B-CONTROL DeeJay BCD2000 קונטרולר ראוי ?
הודעה פורסם: שני 30 אוק',06 23:04   
שלום לכל חובבי הקונטרולרים #biggrin

אני פותח פה אשכול חדש קודם כל כדי לשמוע מה יש לכם להגיד על ה- BCD2000 (אלו שהתנסו כבר) ושנית כי אף אחד לא סיקר #search את המוצר ולא השווה אותו לאחרים (FS וכו . . .)

אז כל אלו שהתנסו או שיש להם מידע על ה- BCD2000 מוזמנים לכתוב עליו , לסקר אותו וכמובן גם להשוות אותו מול קונטרולרים אחרים (ראויים).
אני בטוח שיש עוד הרבה שישמחו לדעת עליו קצת יותר מ"מפרט טכני" שכתוב באתרים .

נ.ב.
אני עדיין על PIONEER #thumbsup
הודעה פורסם: שני 30 אוק',06 23:17   
אם כבר מישהו מתאמץ וכותב סקירה (לא רק בשרשרת הזו), בבקשה עשו זאת ישירות לנישת הסקירות.
לאחר מכן תוכו לפרסם לינק לסקירה כאן בשרשרת, לצורך הדיון.
תודה
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 30 אוק',06 23:34   
אם כבר אולדסקול, אני נשאר על הטכניקס לפחות לזמן הקרוב #clap

חוצמזה, זה מסוג הדברים שהם כלכך אישיים, ושכלכך קל לבדוק אותם ,לקפוץ לקילומבו למשל, יש להם אחד בתצוגה
אני מכיר חבר פורום (נכבד) אחד שמתכנן על אחד כזה והוא אפילו לא דיג'יי #biggrin
הוא חזר מההתנסות שלו מאוד מבסוט
  djeizi  
הודעה פורסם: שני 30 אוק',06 23:47   
"אני מכיר חבר פורום (נכבד) אחד שמתכנן על אחד כזה והוא אפילו לא דיג'י"

עם כל הכבוד #thankyou (ויש כבוד) עדיף דיעה של DJ (בלי להיעלב #sorry ) כי רק DJ מכיר את כל מה שדרוש בזמן עבודה לייב ואת כל החסרונות (המעצבנים שאם רק היינו יכולים זה היה הדבר הראשון שהיינו משנים).
הודעה פורסם: שלישי 31 אוק',06 00:59   
אישית אני סולד מכל מכשיר שהוא לא סטנדרט ומחייב אותך להביא למועדון יותר ציוד יותר יקר ממה שהוא אמור להחליף (תיק דיסקים או תקליטים)

אם הייתי מתקלט באירועים על ציוד שלי, אז אולי הייתי מוצא לגיטימציה למכשיר כזה, למי שרוצה להתחיל לתקלט במועדונים, זוג קומפקטים ומיקסר פשוטים בבית עדיין עולים פחות ממכשיר כזה ומחשב, למי שרוצה רק לשחק בבית (כמו החבר שלי) זה מכשיר מעולה.

הבעיה של מכשירים כאלה במועדונים (אמרתי את זה פעם ואני יגיד את זה שוב) היא קודם כל העלות, אתה מחוייב לצאת עם הציוד שלך למועדון, לחבר אותו, לשבת לידו שלא יעקצו לך את המחשב, ואוי ואבוי אם נשפכה בירה על המחשב, לא רק כי הלך הסט, כי הלך המחשב.

התירוץ של "אבל אפשר לשים שם 190238476468 טרקים ", לא עובד עלי, היום כשאפשר לצרוב "אוספים" משלך על דיסקים ולא צריך לקחת אלבום שלם בשביל שיר אחד שאולי תנגן פעם בשנה, אפשר לקחת מספיק דיסקים בשני נרתיקים קטנים בכיס של הדגמ"ח, וישאר גם מקום לאייפוד כדי להקליט את הסט.

דברים שנראים לי לא נוחים במכשיר הזה (רק מלהסתכל עליו)

פיץ' בצד שונה עבור כל צד, כיום עם קומפקטים/פטיפונים אני (ובטח גם אחרים בלי לשים לב) רגילים לשלוט על הצלחת או על הסטארט/קיו עם יד שמאל, כשיש ימין על הפיץ', אני מניח שצריך להתרגל לזה, אבל יש כאלה שזה מאוד יפריע להם

הג'וג נראה לי קטן מדי לעוומת הסטנדרט במכשירים שיש היום , והוא גם דיי נמוך, אני רואה פגישות מקריות עם איזה פיידר בחושך

רק כניסת ליין אחת? נראה לי קצת מרגיז, במיוחד כשהמכשיר מתיימר להיות מיקסר
*בהרינגר עשו בשכל שהיציאה היא RCA, אחרי הכל, המכשיר הזה אמור בפוטנציה להתחבר לערוץ ליין של מיקסר אחר

נראה לי מרגיז שאין כפתור למעבר קדימה אחורה בין רצועות, משהו שמחייב אותך להשתמש בעכבר.
נראה לי שאם הייתה דרך לנווט בתוך ספריות בלי עכבר זה היה מעולה

אני גם לא אוהב כפתורי איקיו בצורה אופקית, והקרבה לכפתורי הגיין, והחוסר בסימון ברור ביניהם נראה לי כמו מתכון בטוח לאסון

גם השיטה שבה קובעים איזה ערוץ נכנס לאוזניות נראית לי לא נוחה, אני מעדיף כפתורים, ואם אני רוצה לעשות מיקס בניהם באוזניות אני מעדיף כפתור נפרד
  djeizi  
הודעה פורסם: שלישי 31 אוק',06 20:25   
אם שמת לב התייחסת אך ורק לחסרונות של המכשיר , חוץ מהיציאה שהיא RCA שלפי דעתי זה אחד החסרונות הבולטים במכשיר . וכל זה אך ורק מהסתכלות עליו בתמונות !

גם אני ראיתי תמונות (כן גם את ה-360 מעלות) ומפרט טכני "עשיר" בפרטים ואפילו הדגמת וידאו בתערוכה למרות שה-DJ היה נראה כאילו הוא נגע במכשיר בפעם הראשונה #lol . אני מעוניין בחוות דעת של מישהו שהתנסה במכשיר מעבר לחצי שעה בקילומבו (למי שיש זמן ללכת לשם כמובן) עדיף אחד שעבד עליו תקופה ויודע לזהות איפה החסרונות החשובים באמת ואם אפשר להתגבר עליהם (אין מכשיר שאין לו חיסרון) ואיפה היתרונות שיתנו לנו את הרצון #thumbsup לעבוד עם ה-BCD2000 .

דבר ראשון הכוונה היתה מהתחלה שה-BCD2000 ישמש בתור תוספת לקומפקטים או הפטיפונים שפה כבר יש יתרון ל-BCD2000 על פני שאר המתחרים שלו הוא יכול לתפקד לבד ( כמובן עם מחשב) הוא לא חייב את כל ה"פלטה" (קומפקטים/פטיפונים + מיקסר) כמו ה-FS , ה-MIXVIBE וכו...
וזה היתרון הכי גדול שלו !

המטרה פה היתה להשוות את ה-BCD2000 לשאר המתחרים (אלו שזקוקים למחשב)
בהנחה שזה העתיד (הקרוב מאוד כנראה) שכולנו ננגן בסוף מהמחשב בין אם זה בעזרת קונטרולר כזה או אחר או שנשלוט עליו מהקומפקטים (או הפטיפונים לאלה שמסרבים להבין שתם העידן שלהם ,שהם ישארו רק כסמל ל-DJ , בדיוק כמו המנורה של בית"ר ירושליים #biggrin ) .

לענינינו אנו . . .
אז נכון , ברור שה-BCD2000 זה לא פיוניר והנדסת האנוש שלו לא תזכה לשבחים במגזינים הנחשבים בתחום , אבל נכון להיום מדובר לפי דעתי בקונטרולר (ואני מדגיש קונטרולר) היחיד שבאמת יכול לשמש כעמדת עבודה אמיתית , להבדיל מכל הצעצועים שהיו עד היום , וכשמסתכלים על תג המחיר שלו הזול אפשר להוסיף לו גם מחשב נייד ולצאת בהוצאה יחסית קטנה לעומת ה-FS (שברור שאין לו מתחרים #agreed !) .

אז שוב אני פונה לכל אלו שהתנסו במכשיר לתת לנו לטעום קצת מהיתרונות שלו #thumbsup (ויש בו)
וגם לא לחסוך מאיתנו את החסרונות #thumbsdown שלו .
תודה.
#thanx
הודעה פורסם: שלישי 31 אוק',06 21:32   
הוא לא המכשיר היחיד שיכול לתפקד לבד (בעזרת תוכנה) , ), יש גם לMAUDIO (ואפילו על העמוד הראשי של אקט), את ההרקולס, ואת הFADERFOX

לFS יש מתחרים, ואפילו יש על זה שרשור פה (קוראים לו SERATO)

אתה נראה כל כך נלהב, לך כבר לקילומבו (או למשווק בהרינגר האהוב עליך) ותשאיל אחד כזה.
DrDataMiner
Expert
הודעה פורסם: שלישי 31 אוק',06 21:39   
ציטוט:
בהנחה שזה העתיד (הקרוב מאוד כנראה) שכולנו ננגן בסוף מהמחשב בין אם זה בעזרת קונטרולר כזה...

זה כבר ההווה. בחול כמעט כולם עברו לנגן במיכשור כלשהו שהוא לא ווניל

ציטוט:

לענינינו אנו . . .
אז נכון , ברור שה-BCD2000 זה לא פיוניר והנדסת האנוש שלו לא תזכה לשבחים במגזינים הנחשבים בתחום , אבל נכון להיום מדובר לפי דעתי בקונטרולר (ואני מדגיש קונטרולר) היחיד שבאמת יכול לשמש כעמדת עבודה אמיתית , להבדיל מכל הצעצועים שהיו עד היום , וכשמסתכלים על תג המחיר שלו הזול אפשר להוסיף לו גם מחשב נייד ולצאת בהוצאה יחסית קטנה לעומת ה-FS (שברור שאין לו מתחרים !)

אני לא די-ג'יי
ואני לא מכיר את הבחור ששחר דיבר עליו

אבל

שיחקתי איתו קצת. וקראתי עליו קצת. כמו שאמרתי, אני לא די-ג'יי (מקסימום תקרא לי "עדי Game" ו #biggrin ) אבל אני חושב שיש לו שתי מעלות עיקריות : הוא אינטואיטיבי בטירוף. מה שנקרא "נגעת-נסעת". כל הנושא של ביט מאץ' הוא נחלת העבר הרחוק. צריך אינטיליגנציה של תיש בשביל להתאים איתו טמפו של טרק לטרק. והוא יכול לשמש כקונטרולר חיצוני לתוכנות מורכבות יותר כמו אייבלטון או טרקטור/פיינל קווץ'.

מעבר למה ששחר כתב מהנסיון שלו כדי-ג'יי, קראתי שהפילטרים שלו לא משהו (בלשון המעטה). זה לא הפילטרים של Xone שיש בטרקטור (שגם - אין לי מושג איך הם מתפקדים בפועל).

בשביל המחיר שמבקשים עליו - לדעתי זה פשוט Win Win.
DrDataMiner
Expert
הודעה פורסם: שלישי 31 אוק',06 21:42   
ציטוט:
לFS יש מתחרים, ואפילו יש על זה שרשור פה (קוראים לו SERATO)

שחר אתה מתבלבל : זה לא Serato זה Saruto (שרו?טו?). הקונטרולר לשרוטים בראש #biggrin
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שלישי 31 אוק',06 21:46   
באמת, איך שכחתי את הXONE החדש, במחיר של רק פי 10 מהבהרינגר

התגובות שראיתי בפורומים אחרים מהעולם זהות באופן מצחיק למה שאני כתבתי, ובעיקר קנו אותו אנשים שהם לא דיג'ייז, אין להם מושג, ומלבד כמה תקלות בהתקנה אנשים טוענים שזה "צעצוע" חמוד בשביל המחיר שלו.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » דיג'יי - DJ's

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון