תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 08:44
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
עוד סיקוינסר מעניין - REAPER
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (340) › תצורת הדפסה
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » Cakewalk, Performer ואחרות

זה נראה לכם מקצועי?
כן
60%
 60%  [ 24 ]
סביר, אבל רחוק מהתוכנות ה"רציניות" (Cubase/Logic/PT...)
32%
 32%  [ 13 ]
לא שווה את ה- 1.6MB על הדיסק
7%
 7%  [ 3 ]
סך-הכל הצבעות : 40

GCmusic
למי שמתעניין יצא עידכון לפני 3 ימים
הודעה פורסם: שישי 26 אוק',07 18:28   
ועכשיו
מישהו יכול לעדכן אותי בקשר לTIME STRETCH?
א גוטע שעבאסס

http://www.giladchatsav.com
אביעדדרעי1
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שישי 26 אוק',07 19:15   
תם מה קורה גבר?

כשהיית אצלי וסיפרת לי על התוכנה לא ממש הסתקרנתי אבל עכשיו אחרי שקראתי את השרשרת אולי אתן לה נסיון .

תגיד מה בדבר יצוא של כל ערוץ בנפרד במכה אחת?כלומר אני רוצה לייצא את כל ערוציי הפרוייקט לwave ולא לעשות ייצוא לכל ערוץ בנפרד.זה אפשרי?
היא תומכת vst?

התוכנה היחידה שנתקלתי בה הייתה פרוטולס.

מה יהיה?
OrenS
תומך
הודעה פורסם: שישי 26 אוק',07 19:55   
ציטוט:
ועכשיו
מישהו יכול לעדכן אותי בקשר לTIME STRETCH?

Just press ALT while "expanding" the item with the mouse. Pretty cool!
GCmusic
שני דברים שמעניינים אותי
הודעה פורסם: שישי 26 אוק',07 21:38   
במקביל אני קורא קצת את המנואל

האם אפשרי לעבוד בצורת קוביות כלומר לעבוד בGRID מסויים?

האם אפשרי לגרום לקבצים להתסנכרן אוטומטית לBPM של הפרוייקט?

אורח
הודעה פורסם: שישי 26 אוק',07 21:57   
ציטוט:
אתה מבסוט ממנה או לא?

התקנתי והסרתי - אין לי ממש צורך בה כי היא מאוד מחכה את ה-Acid וגם -

ציטוט:
האם אפשרי לגרום לקבצים להתסנכרן אוטומטית לBPM של הפרוייקט?

ב-Acid Pro אפשר... זה בעצם אוטומטי (לפי ההגדרות שלכם בתוכנה), ואז אפשר לשנות פרמטרים, לשנות את צורת המתיחה לפי תיבות, רזולוצית המתיחה, ואפילו שנוי מיקום נקודות המתיחה ע"ג קובץ האודיו (למי שבאמת אין משהו יותר טוב לעשות בחיים...)

בכל מקרה, ממה שיצא לי להתנסות - יש פוטנציאל לתוכנה הזו. יש לזכור שהיא עדיין בחיתוליה ותשתפר עם הזמן (גם ACID בגרסאות הראשונות היתה די בסיסית).
העיקר זה הנוחות והמהירות בעבודה וכאן ה- Cubase נופלת בלי שום ויכוח.

חוצמה, ה-Reaper חינמית. #thumbsup אני מאוד אוהב את הגישה הזו. הם יודעים שהם לא יכולים להלחם בהורדות הלא חוקיות ולכן במקום ללכת נגד הזרם, הם הולכים עם הזרם וע"י כך מפיצים את עצמם ומגיעים למודעות הציבור (ולפורום של ACT). ה- $50 בהחלט מגיעים להם, רק בגלל הסיבה הזו.
* אני אומר זה בתור מי שנטש את Digidesign אחרי שכבר נמאס לי להחליף מחשב בגלל עדכון - כדי להתקע עם 32 ערוצים. ה-Pro Tools היא אחלה של תוכנה אבל נראה לי שהם 'נלחמים' בלקוחות שלהם - אז שילכו לעזאזל!
  תם  
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 27 אוק',07 21:26   
יומיים אני לא פה וכבר יש עוד עמוד שלם
אז ככה:

GCmusic, זה שיצא עדכון לפני 3 ימים זה בכלל לא מוזר, כבר כתבתי פה מזמן, החברה מוציאה עדכון כל כמה ימים בקביעות ומשפרת בכל פעם דברים לפי הבקשות בפורומים.
בקשר ל- Time Stretch, הוא נעשה בצורה קצת שונה (וזאת מכיוון שאין עורך אודיו מובנה בתוכנה), הוא נעשה על Partים שלמים: נכנסים ל- Properties של ה- Part (אני לא בדיוק סגור על איך קוראים לזה כי אני גם לא מול התוכנה עכשיו, בכל מקרה זאת אחת מהאופציות הראשונות שמופיעות כשלוחצים לחצן ימני על קטע), שם יש כל מני אפשרויות לשחק עם הקטע אשר כולן לא הרסניות, שזה גם יתרון. יש שינוי משמעותי ב- Time Stretch בגרסא החדשה - יש הרבה אלגוריתמים שכל אחד נשמע אחרת לגמרי ומתאים לדברים שונים. ראיתי פה מישהו שקטל את אפשרויות ה- Time Stretch של התוכנה, אז אני מציע לכל מי שזה מעניין אותו (ואני בקושי משתמש בזה), שיבדוק את הנושא לעומק, בגרסא 1 זה באמת היה רע, עכשיו נראה לי שאפשר להוציא מזה המון, אם רק משחקים עם זה קצת ומגלים איך זה עובד.

אביעד, כל הדברים שציינת ניתנים לביצוע, ואפילו בקלות מרשימה ביותר, תעיף מבט בתפריט ה- File על Export Tracks, יש שם כל מה שצריך.
בטח שהיא תומכת VST. גם תומכת DX גם Waveshell (אל תקחו את זה כמובן מאליו) וגם בעלת אוטומציה קלה לביצוע ורחבה ביותר על כל הפרמטרים הקשורים לזה.

OrenS, בכלל לא ידעתי, תודה.
בכלל, יש שימוש נרחב ל- Alt/Shift/Ctrl בתוכנה, כשלומדים את זה זה עושה את העבודה ממש קלה וזורמת.

עוד פעם GCmusic (סליחה, אבל אני פשוט עובר שאלה שאלה), אין לי תשובה, אף פעם עוד לא הייתי צריך את זה.

עוד שאלות?
ערב טוב
תם
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 27 אוק',07 22:21   
רק שירשם בפרוטוקול, אני ממש אוהב את הסיקוונסר הזה.
עקומת למידה לא קטנה למי שבא מקיובייס, אבל לאט לאט הכל מסתדר בעזרת קובץ העזרה והפורומים המעולים.
#clap
GCmusic
יש לי קבצים בצורת WAVES מאולפן הקלטות
הודעה פורסם: שבת 27 אוק',07 22:40   
ואני צריך לעשות מיקס.

מכיוון שאני בחול אין לי גישה לאולפן ולתוכנות ואני נדרש לפחות בשלב ראשוני לעשות ראפמיקס וכם עריכות - להעיף מה שלא צריך.
אבקש לענות בכובד ראש לגבי האפשרות לעשות זאת בתוכנה, מעבר לזה, אני שוקל להריץ פרוייקט ראשוני מבוסס VST ואשמח להתרשמויות.כך יוצא שכרגע , שהשימוש שלי הוא בעיקר לעריכות.
כמו כן אשמח לדעת מה הפורום הרציני ביותר שם אוכל לקבל חתיכת מידע בהיר...או כמו שאומרים אצלנו

OrenS
תומך
הודעה פורסם: ראשון 28 אוק',07 00:13   
אין שום בעיה לעשות זאת בתוכנה הזאת.
באתר של התוכנה קיימים מספר פורומים מלאים במידע שימושי, כמו גם מדריך ואפילו מדרריכי וידאו.
יש כמה פונקציות בסיסיות שצריך ללמוד, ואחר כך זאת פשוט התוכנה הכי נוחה בעולם, במיוחד לעריכת קטע לפני מיקס.
noamraz
Act Compatible
Long live REAPER
הודעה פורסם: שני 05 נוב',07 23:24   
בReaper כבר נתקלתי לפני כחודשיים אצל אחד הקולגות.

היום רכשתי אינטרפייס שיעזור לי בעניין מוניטורינג בהקלטות מרובות ערוצים (אינטרפייס ADAT עם 2 ערוצי D/A שבעצם יינטר את החזרות הדיגיטליות ממכונת ההקלטה עם יציאה לרמקולים/אוזניות).

מכיוון שהמחשב שאני רוצה "לשלוח" לשטח עם המכונה הוא טרנטה (Pentium Celeron M 1.5Ghz עם חצי ג'יגה זכרון) - ומכיוון שחוץ ממוניטורינג הייתי רוצה שהוא גם יקליט גיבוי החלטתי לנסות את הReaper בתקווה שתהיה יותר קלילה בדרישות שלה מהCPU/דיסק לעומת חברותיה.

לא עברו 10ד' מפתיחת התוכנה ועד שהכנתי Session שמקליט 24 ערוצים מ-24 כניסות שונות - התוכנה מאוד נוחה לתפעול/הבנה, מה שנקרא אינטויטיבית.

אז הנה, החלטתי שאנסה את הReaper לשם שינוי -
1. בקטע של קלות התפעול (Tracking), התוכנה לדעתי לא פחות ממגניבה בנוחותה.
2. האפשרויות הרבות להקלטה/Routing מגניבות גם הן.
3. ופה הגיע השוס בשבילי - כל עניין צריכת משאבי המערכת כרגע נראה מרשים - אבל זה בבדיקה ולפי מה שנראה הרגע, שעתיים מהרגע שהתחלתי להתעסק עם הReaper.

האם גם אתם שמתם לב לעניין צריכת המשאבים הדלה?

יום טוב, נועם.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » Cakewalk, Performer ואחרות

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5   הבא
עמוד 4 מתוך 5

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון