תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 08:34
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
עוד סיקוינסר מעניין - REAPER
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (340) › תצורת הדפסה
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » Cakewalk, Performer ואחרות

זה נראה לכם מקצועי?
כן
60%
 60%  [ 24 ]
סביר, אבל רחוק מהתוכנות ה"רציניות" (Cubase/Logic/PT...)
32%
 32%  [ 13 ]
לא שווה את ה- 1.6MB על הדיסק
7%
 7%  [ 3 ]
סך-הכל הצבעות : 40

Tomer Iserovitch
Supporter
הודעה פורסם: שלישי 02 אוק',07 14:04   
חברה יצאה גירסה 2.0 וישנה התקדמות רצינית.
amirk
הודעה פורסם: שלישי 02 אוק',07 16:06   
מעניין מאוד
אפילו ה skin המכוער שודרג ועכשיו היא גם נראת טוב
GCmusic
הודעה פורסם: שלישי 02 אוק',07 18:11   
הקדמת אותי ,הקלטנו אני וחבר פסנתר ועם כל הכבוד לקיובייס ההקלטה יצאה פגז.נראה לך שיש שם אוטומציה ראויה למיקסים?

http://www.giladchatsav.com
OrenS
תומך
הודעה פורסם: שלישי 02 אוק',07 18:14   
האוטומציה שם מצויינת. לוקח איזה שניה להבין איך להשתמש בזה אבל ברגע שקולטים את הטריק זה מעולה.
התוכנה הזאת היא בלי שום ספק הכי נוחה שנתקלתי בה עד כה. זה שאין שום הבדל בין ערוץ אוקזילרי לערוץ רגיל, ואפשרויות הניתוב (כולל סיידצ'יין!) קנו אותי לגמרי.
  תם  
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 03 אוק',07 03:04   
שלום לכולכם, והם זה מעניין אותכם, לא שיניתי את דעתי ואני כבר שנה משתמש רק בתוכנה הזאת.

להגיד את האמת, אפילו לא בדקתי עדיין את הגירסה החדשה, אני ברגע זה הולך להוריד ולראות, אבל חוץ משיפוצים אסתטיים אני לא מצפה למשהו שיפיל אותי מהכסא מעבר לשינויים שיש בין הגירסאות בשוטף. להזכירכם, מי שבונה את התוכנה יושב שם בפורומים ושומע מה יש למשתמשים לומר וכל כמה ימים יוצא עדכון עם משהו חדש.
שאלתם למה המיקסר שלה טוב, נכון?
המיקסר שלה, בשונה מ- Cubase (זה מה שאני מכיר) אינו בנוי בצורה של: ערוצי אודיו, ערוצי מידי, ערוצי גרופ וכו'. ישנה רק הגדרה אחת - "ערוץ". על כל "ערוץ" כזה אפשר להלביש מה שרוצים, החל מ- Partים של אודיו שעלים מולבשים VST. דרך MIDI ו- VSTi ברשימת האפקטים (כמו Inserts בקיובייס) ועד שימוש בערוץ כערוץ אוקסילרי גרופ או כל דבר אחר. הייתרון העצום והברור, הוא גם באפשרויות הניתוב (ומי שמתעמק גם המודולאציה או הסייד-צ'יין הנערץ) ויותר מזה בנוחות העבודה.
חוץ מזה, אם עוד מדברים על המיקסר, זה שיובן מאליו שכל ערוץ מכיל ערוץ אחד פנימי (Mono) או 2 (Stereo) זו שגיאה. כמו שכבר כתבתי, כל ערוץ מכיל בתוכו Channels רבים (כמעט כמה שרוצים) שדרכם אפשר להשתמש ב- VSTi מרובה יציאות (סמפלרים למיניהם) ולהקל על העבודה אחרי שמתרגלים.

אני לא מאמין שאני עושה את זה שוב, אין חודש שעובר בלי שאני צריך לשבת עם מישהו שישאל אותי "תגיד, באיזו תוכנה אתה משתמש?" ואני אענה לו "Reaper, זאת תוכנה חינמית" ואחר כך אסביר לו שעה למה היא כל כך טובה.
אם אתם רוצים אפשר לסכם הכל במילה אחת - הנוחות.

תנסו ותהנו
ואל תשכחו לעשות מוסיקה
תם

נ.ב א'
(אני) חייב (להתחיל) לכתוב עם פחות סוגריים()()()()

נ.ב ב'
כל זה ועוד לא דיברנו על אוטומאציה, מדהים.
הודעה פורסם: רביעי 03 אוק',07 10:27   
ציטוט:
"תגיד, באיזו תוכנה אתה משתמש?" ואני אענה לו "Reaper, זאת תוכנה חינמית"

חינמית היא לא.
אני מקווה גם שתמכת ושילמת עליה #thumbsup
GCmusic
ואם כבר
הודעה פורסם: רביעי 03 אוק',07 10:51   
היא יודעת לקרוא וייב נכון , אבל הבנתי שהיא לא מיצאת וייב וצריך להמיר .
תוכל בבקשה לסקור את תהליך האקספורט?
ומה עושים אחר כך כולל איזה תוכנה תתרגם חזרה מידע שאוכל נניח לפתוח בתוכנה אחרת ? ( קיובייס למשל )

http://www.giladchatsav.com
  תם  
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 03 אוק',07 12:07   
סליחה על הבילבול
התכוונתי shareware (נכון?), איך אומרים את זה בעברית?

מה זאת אומרת לא מיצאת wav. בטוח שכן.
היא גם מיצאת להרבה סוגי קבצים אחרים עם תמיכה לעבודה מלאה גם עם קבצים כמו MP3 או דומים לו. כשאני אומר עבודה מלאה הכוונה היא שניתן ליבא, להקליט ואף ליצא לקובץ הנ"ל בלי לעבור בשום שלב המרה לקובץ אחר (נניח wav).
ביצוא היא די דומה לכל תוכנה אחרת. בוחרים פורמט ליצוא, בוחרים תדר דגימה ועומק דגימה (היא מסוגלת לעבוד עד 192KHz), בוחרים לאן ליצא ואת שם הקובץ, וזהו.
הדבר היחיד שמאוד מוזר ויוצא דופן, הוא שיש גם אופציה לשחק עם איכות היצוא (משהו שקשור ל- buffer או משהו כזה), אני לא שמתי לב להבדל באיכויות, אולי בגלל שכמעט תמיד יצאתי בעזרת שלושת האופציות הטובות ביותר, אבל בטוח לוקח יותר זמן. לדוגמא, יצוא פרויקט באורך של כ- 5 דקות שמוקלט ב- 96KHz לקובץ 44.1 ב"איכות יצוא" Extreme לקח לי לא פעם 40 דקות ליצא. עוד פעם, אני לא מבין מה קורה שם בפנים, אולי החברים היותר טכניים שפה יוכלו להסביר.

עוד שאלות?
אני מרגיש כמו נציג של התוכנה
סבבה, לקחתי את התפקיד

יום טוב
הודעה פורסם: רביעי 03 אוק',07 21:21   
מכיוון שאתה משתמש בה כבר הרבה זמן
אשמח לשמוע מה לדעתך החסרונות של התוכנה מול SX3

ואולי גם מה החסרונות העיקריים שעלולים להיתקל בעבודה איתה

תודה
אלי
  תם  
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 03 אוק',07 21:45   
החיסרון הכי בולט שלה, כמו שכבר אמרתי, הינו שאין Audio Editor ומכאן שאפשרויות עריכת האודיו די מצומצמות.
יש אנשים שיוכלו לומר, ובצדק, שעצם זה שהתוכנה לא מהווה סטנדרט אולפני זה חיסרון בפני עצמו. כך שלא כמו Cubase או המקבילות אתה לא יכול ללכת לאולפן, להקליט סשן, לחזור הבייתה ולפתוח את הסשן בבית as is. אבל פה השיקול הינו אישי נטו.
דרך אגב, אם כבר הזכרתי את הנושא, אז יש עוד נקודה שצריך לציין: התוכנה קוראת וכותבת פרוייקטים בפורמט של samplitiude.
חוץ מזה יכולות להיות בעיות בגרסאות מסוימות של התוכנה (שכפי שכבר כתבתי יוצאות כל כמה ימים), אז מה שאני תמיד עושה זה להשתמש בתוכנה אחת לפני הכי חדשה וכך אם יש בה באגים (ואני מדבר רק על משהו כמו 2\3 גרסאות מעשרות הגרסאות שהורדתי לשידרוג) תמיד אפשר לשדרג לחדשה ביותר.

לילה טוב
תם
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » Cakewalk, Performer ואחרות

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5   הבא
עמוד 2 מתוך 5

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון