Act Compatible
פורסם: שישי 08 ספט',06 01:03
בהחלט יכול להיות שזו חנות. יש הרבה חנויות באיביי. וההיסטוריה שלו די רצינית וחיובית, לכן אין הרבה סיכון.
הכדאיות של אותו מוכר הוא שהוא לא צריך לשרת לקוחות, אלא רק לשלוח את המוצר. והוא נגיש להרבה יותר לקוחות מאשר חנות מקומית. כל מה שהוא צריך זה מחסן, ולפעמים גם זה לא.
S.Supporter
פורסם: שישי 08 ספט',06 08:40
אני מצטרף לעדת התאמויים שנבוכה מזה שכל העולם כבר קנה משהו ב-איביי ורק אני, לא מצליח להבין איך עושים את זה.
זאת אומרת, זה לא שאני לא יודע להיכנס לאתר ולקנות שם, אבל אני רוצה גם לחסוך ולא להסתכן ולהימנע מכל סיפורי הזוועה שרצים פה מדי פעם.
בקיצור, מוותר.
אהיה מאושר אם פעם אחת ולתמיד, מישהו יעשה עבודה.
ניקח איזה מוצר וירטואלי. משהו שאין לו שנת ייצור. נגיד: קיובייס SX3 חדשה.
מה עושים?
מהתחלה. משלב פתיחת החשבון, PAYPAL, BID כל המונחים המקצועיים האלה.
איך יודעים מי ראוי ומי לא.
איך יודעים מי שולח וכמה עולה המשלוח.
בקיצור: אתמול באתי לכוון לאמא שלי את הווידאו כי היא רצתה להקליט משהו מהטלוויזיה (אני מקווה שלא את הגמר של כוכב נולד).
כיוונתי, הראיתי לה בפעם ה-1000 איך מכניסים קלטת ועל מה לוחצים ואני מקווה שהיא הבינה.
אבל הרגשתי, מה זה מעודכן ומודרני.
אז בבקשה - יש גם לכם הזדמנות להסביר לקשישא, מה לעשות.
(צילומי מסך ולינקים לשלבים ייתקבלו באהדה, ברכה והכרת תודה)
פורסם: שישי 08 ספט',06 16:42
אוקיי
שלחתי הודעה לבחור (או לחנות) בשאלה האם הוא עושה משלוח לישראל, ולא קיבלתי תשובה בינתיים.
השאלה היא האם לחכות לתשובה, או להציע בכל מקרה הצעה (כי כתוב WORLDWIDE) ?
אם יש טיפים לגבי הגשת הצעות זה יהיה אחלה.
לדעתכם אפשר לסמוך על זה שהמוצר באמת חדש ?
וחוצמזה - שאלה אחרונה - יש מכס על אוזניות ?
לא מבין כמה זה יעלה לי בכולל. פשוט לא מצליח להבין, עם כל המחשבונים של האתר של המס וכל המדריכים. פשוט לא ברור כמה זה עולה בסופו של דבר (אפילו השערה לא וודאית...)
תודה,
יוחאי.
פורסם: שישי 08 ספט',06 17:39
מידע נוסף.
מכיוון שאתה חדש באיביי ואין לך פידבק מוכרים יכולים לבטל את ההצעות שלך עקב זה שאתה חדש באיביי.
אני ממליץ לפני כל מוצר שאתה רוצה לתת הצעה עליו תשלח הודעה למוכר ותסביר לו שאתה חדש באיביי ואתה מישראל ואת דרכי התשלום האפשרים והמקובלים על שניכם. כמו כן תבקש ממנו שיבדוק כמה יעלה המשלוח ויגיד לך עוד לפני שאתה מציע הצעה.
הדרך המועדפת לדעתי על שליחת דברים מארה"ב זה USPS הם הכי זולים ואתה יכול לחשב לבד את המשלוח.
על אוזניות אין מכס יש רק מע"מ - אבל תמיד יש הפתעות שם.
יום טוב.