תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 12:37
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אקט רדיופוני
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (190) › תצורת הדפסה
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

האם לאחר שקראת את השרשרת, נראה לך שהרעיון ריאלי?
כן, ואני אתרום לכך בעצמי.
66%
 66%  [ 36 ]
כן, אבל אני לא מתכוון לקחת חלק.
20%
 20%  [ 11 ]
לא נראה לי שזה יקרה, אבל אני מוכן לתרום לנסיון.
7%
 7%  [ 4 ]
לא נראה לי, ולא מעניין אותי.
5%
 5%  [ 3 ]
סך-הכל הצבעות : 54

אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 13 מרץ,06 18:24   
הי Uridat,

תודה על כל ההשקעה שלך.
עם זאת, אני חושב שכדי שהעסק הזה יקום על הרגליים צריך להיות בו פוטנציאל עסקי. עם כל הכבוד לרוח הצוות של חברי האתר מדובר פה בחתיכת פרויקט! ואחד שכל הזמן צריך כסף (תמלוגים). אין שום בושה בלדבר על כסף.
אני חושב שאם רדיו כזה יקום זו לא תהיה בעיה גדולה לשלב בו פרסומות בדיוק כמו באתר אקט מוזיקלי. מכיוון שהמאזינים העיקריים של התחנה יהיו מוזיקאים מדובר בקהל יעד מאד ספציפי שימשוך ודאי מפרסמים בצורה מאד ספציפית ללא בעיות. כלומר המפרסמים יחזיקו על עצמם את נטל התחנה (הקטן ממילא). את השאר יוכל להכניס לכיסו "בעל התחנה", קרי, האדם שעמד מאחורי הפרויקט, כגמול על השקעתו המסורה.
  Oded  
Supporter
הודעה פורסם: שלישי 14 מרץ,06 00:56   
תודה רבה לאורי.

להזכירכם אנחנו מחכים לתוכנית הראשונה מ... מי שמתכוון להכין אותה.

כאמור, זה המקום לבקש עזרה לגבי 'איך לעשות' או לבקש דברים ספציפיים שאתם צריכים לתוכנית.

ראובן - האם מבחינה כלכלית יש דרך לתמוך בדברים הנ"ל? צריך לבדוק אפשרות לקחת בחשבון את הרעיון של אסף (אגב, אני לא חושב ש'יתרת הכסף' צריכה ללכת לחברי הפורום, אלא לדברים שתמיד אפשר לעשות למען הרדיו... תמיד יש במה להשקיע #smile).

רעיונות?
אני פשוט בתקופת מבחנים, שלאחריה (עוד שבוע) יהיה לי קצת יותר זמן, אז אני מבטיח להמשיך להזיז עניינים...
הודעה פורסם: שלישי 14 מרץ,06 09:08   
עקרונית כן, פרקטית אני עוד לא יודע במה מדובר מבחינת עלויות.
לגבי התמלוגים מהשמעות, אקו"ם תקבל את שלה (אורי, כיצד יודעים כמה שמעו, מבחינתם? לפי הקלקה על לינק זה, טכנית, לא מדויק) על פי הנדרש.
אני מאמין שהכוח להחזיק מדיום מתחיל בתכנים ובעקביות שלו, ענין העלויות יסתדר מן הסתם.
danny_bar
Supporter
הודעה פורסם: רביעי 15 מרץ,06 01:36   
מסכים עם ראובן, העניינים הטכניים יפתרו כשתהיה סיבה לפתור אותם.
תכנים שקשורים יחודית לאתר הזה, זה המפתח להצלחת העניין.
אתם עדיין בראש של תחנת רדיו שמשדרת מוסיקה? הרי לא נוכל להתחרות בהיצע המשובח שיש בשנים האחרונות ברשת (התגלית שלי - www.last.fm תחנה שגם מכילה את הקצוות הכי הזויים ומרתקים ולא רק פופולריים).

בוא נבנה משהו קטן ואיכותי, אקטקסט אחד אחרי השני ולאט לאט יצטברו לנו תוכניות מעניינות ע"י אנשים מהפורום.

**הודעה 1000 כן כן ברכות... יותר מדי זמן על המחשב #biggrin
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הודעה פורסם: רביעי 15 מרץ,06 05:26   
MrSoundMan :
בכל מקרה של שידור באינטרנט תצרוך שרת, כי לאף אחד מאיתנו אין בבית את רוחב הפס הנצרך כדי לשדר, אפילו לאדם אחד, שלא לדבר על מספר מאזינים ברגע נתון. לכן בכל מקרה צריך שטח אכסון.

אז הנה, יש מפלגה שמתייחסת לזה- לאלה שעוד צפים... #smile
uridat
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 15 מרץ,06 11:49   
ReuvenM :
לגבי התמלוגים מהשמעות, אקו"ם תקבל את שלה (אורי, כיצד יודעים כמה שמעו, מבחינתם? לפי הקלקה על לינק זה, טכנית, לא מדויק)

עוד תשובות מאקו"ם.
התשלום בפועל הוא לפי מספר הכניסות וזמן השהיה באתר / נגן (player). הדיווח הוא כל שלושה חודשים וכולל גם את רשימת ההשמעה. כך אקו"ם יודעים כמה לשלם ולמי. מצד האמנים כלומר.
זה אומר שיש צורך בניטור של הפעילות באתר. אני מבין שזה מבוצע בפורומים של אקט. האם יש בעיה לעשות את זה גם על נגן הרדיו?
למה זה לא מדוייק?

לראובן:
מבחינה פרקטית כמו שכתבתי תוכנית עם 500 מאזינים ו10 שירים חייבים בתמלוגים תעלה 3.5 דולר תשלום לאקו"ם.
האם נראה סביר שחברה בתחום תיקח חסות על תוכנית כזו ותשלם את העלויות האלו תמורת איזכור (פרסומת) של 3 פעמים - בהתחלה / באמצע / ובסוף ובנוסף באנר בדף של הרדיו?
אין לי שמן של מוסך (שמץ של מושג) בתחום של פרסומות באינטרנט, אבל אולי אפשר גם "להפיל" חלק מהעלויות הקבועות (שרת) על אותן פרסומות?
זה ריאלי?

לגבי מה שדני כתב:
אני חושב שתכנים יחודיים זה רעיון מעולה. אני חושש שהם לא יצליחו למלא לוח שידורים מלא ומגוון. אולי עם הזמן, אבל זה יקח הרבה זמן.
אני מאמין שרדיו שישדר את החומר של חברי האתר כל הזמן יהיה יותר מעניין מפורום קידום עצמי ועשוי בהחלט להפרות אותו. אני מודה שלי אין חשק בכל פעם להיכנס לפורום להוריד שירים לשמוע ואז לחזור ולהגיב. אם החומר היה מגיע אלי בזרימה חופשית והייתי נתקל במשהו מעניין, בצירוף של הפרטים הרלוונטים וקישור לתגובה, זה היה בהחלט מושך יותר.
בנוסף צריך לזכור ש act-cast on-demand הוא יותר יקר מבחינת תמלוגים. בהנחה שהוא כולל חומר שמחייב בתמלוגים.
הודעה פורסם: רביעי 15 מרץ,06 12:42   
לגבי ניטור, כל עוד הגולש אינו רשום, זה כמעט בלתי אפשרי - בכל אתר.
ניתן לספור הקלקות על קישור שמוביל לרשימת השמעה/פודקאסט וכו', אך אם הגולש נתקל בבעיה הוא עשוי להקליק יותר מפעם אחת.
ברגע שנפתח נגן מוסיקה במחשב הגולש, אין שום יכולת ניטור (להוציא הנגן עצמו והחברה המייצרת אותו). אם מציגים נגן מובנה בעמוד, זה מכריח את הגולש להשאיר עמוד אחד פתוח (או חלון חצי-צף אחר, כל עוד מדובר בעמוד דפדפן).
ברשימת שירים קשה לדעת מתי הגולש עצר או קפץ לשיר הבא, כך שמבחינת רשימות מוגשות לאקו"ם זה אומר תמיד רשימה מלאה X מספר ההקלקות על לינק הרדיו/פודקאסט/הורדה.

לגבי פרסומות, מוקדם לקבוע, ביחוד כאשר המפרסמים בארץ זה לא משהו שאפשר לבנות עליו כלכלית #ugh ובטח שלא במדיום שהם "לא רואים אותו", למרות שמבחינת עוצמה, יש לפרסום כזה כוח רב מאוד. (אני מדמיין את חבירנו דוידוף וקומר ואחרים מכינים ג'ינגלים ואפילו מוכרים אותם בעצמם ומרוויחים מזה... #smile זה יכול להיות יפה).
השיקוליים המיידיים הם לא בהכרח עלויות, אלא מה יהיה ברדיו, כמה עקבי הוא יחזיק את עצמו מבחינת תכנים, ומה יש לו להציע בצורה ייחודית.
השיקולים של אקו"ם וזכויות יוצרים חשובים כאן מבחינה חוקית, ואני מאמין שזה לא יעמוד בדרכנו מבחינה כלכלית לאחר מה שאורי העלה, כמו גם קשרים שיש לאקט עם אקו"ם. דווקא אהבתי את הרעיון שאמנים יוכלו לקבל תגמול על השמעות באקט. לפחות מאיתנו שיקבלו את המגיע להם #smile, ביחוד אלה שלא מגיעים לכלל חשיפה.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 26 ספט',06 18:23   
יש כאן הרבה מוסיקה טובה לאחרונה, שחבל שלא תיכנס לרדיו משלה ותושמע קבוע.
משהו כמו רשימות שירים אישיות של חבר זה או אחר, בליווי של הסבר קצר לגבי ההפקה לפני ההשמעה, אולי קריינות, ואפילו פרסומות שהחברים יכינו.
ניתן לבנות בתור התחלה ממשק "רשימות השמעה" שיקבל מהמציעים את הקישור הישיר לקובץ שלהם ברשת, מתויג עם נתונים נילווים, והמערכת תבנה רשימות השמעה, כמו גם תאפשר ליצור רשימות (סט) של חברים. אפשר שז'אנרים ירוצו בעשות קבועות.
לא יתכן שיש פה יוצרים ואנשי הפקה ושידור, ועוד כאלה שבנו כמה תחנות רדיו ברזליות בחיים שלהם, ושלא תהיה תחנה אחת אינטרנטית. #singer

אם זה לא יתחיל, לא נדע עלויות ולא נפיק לקחים.
אם זה לא יושמע, כנ"ל, ברמה האישית של כל אחד.
#smile
Eric.Bar
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 27 ספט',06 12:03   
הקמתי לפני חמש דקות תחנת רדיו אינטרנטית (משדרת רק שירים שלי).
השתמשתי בתוכנת peercast המותקנת על המחשב האישי שלי והשירים עצמם מאוחסנים על השרת שלי. במחשב המאזין, הנגינה מתבצעת באמצעות נגן מקומי כלשהו (ווינאמפ,מדיהפלייר וכו')
אני מצליח להתחבר במחשב אחר ושומע מצויין. מעניין כמה משתמשים זה יחזיק בצורה סבירה.
עדיין לא עברתי לגמרי על ההגדרות של התוכנה, יכול להיות שיש דברים נוספים שצריך לקנפג...

בכל מקרה הנה הלינק: הלו-זה רדיו?

ועכשיו, חוץ מזה שהעברתי כמה דקות מתות בעבודה, איך זה יכול לקדם אותנו? #thumbsup
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 27 ספט',06 12:13   
אריק, זה נתקע ומקרטע, כנראה שנכנסו כבר מאזינים.
זו הבעיה של תזרימים, כמה הם יכולים להנפיק ברגע נתון, שלאחריו הם אמורים לחסום גישה ולציין שהמכסה עברה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8   הבא
עמוד 7 מתוך 8

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון