תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 12:33
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אקט רדיופוני
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (190) › תצורת הדפסה
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

האם לאחר שקראת את השרשרת, נראה לך שהרעיון ריאלי?
כן, ואני אתרום לכך בעצמי.
66%
 66%  [ 36 ]
כן, אבל אני לא מתכוון לקחת חלק.
20%
 20%  [ 11 ]
לא נראה לי שזה יקרה, אבל אני מוכן לתרום לנסיון.
7%
 7%  [ 4 ]
לא נראה לי, ולא מעניין אותי.
5%
 5%  [ 3 ]
סך-הכל הצבעות : 54

ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שישי 03 מרץ,06 09:41   
כדי שעניני זכויות לא יפגעו - וגם כדי שהם לא יעכבו רעיון - אשמח אם מי מחברי הפורום יבדוק את נושא העלויות לאקו"ם במקרה שמדובר בחומר מעוגן אצלם.
לא מן הנמנע שחומר מסודר ומוגש כמוצר (לדוגמא, מתוך דיסק שהחבר הוציא, ולא סקיצות וגניזות, ועל זה, לדעתי, לא כדאי לוותר למען הרמה ודחיפת החברים למושלמות), יתגמל את היוצר המושמע ישירות מאקט, ללא מתווכים, בסכום שאנו נחליט שנעמוד בו. יש לשקול את זה, ולבחון אם זה אפשרי גם טכנית וחשבונאית.
בכל מקרה, זה לא יהיה רדיו שיתעלם מהחוק.
פרסומות (קשורות לענף) שיחזיקו עלויות גם הן אפשריות, ואותן יוכלו חברי הפורום המתמחים בכך להכין (וגם להתאמן באמצעותן, אך גם להינות מתגמול שיוחלט ויהיה מקובל ברגע שזה יתפוס).
אייל10
Expert
הודעה פורסם: שישי 03 מרץ,06 11:51   
חוץ מזה, יש כמה רצועות שידור הכרחיות שבלעדיהן חבל להתחיל בכלל... #smile

ראובן בתכנית בוקר... #thumbsup (שתשודר בכל פעם מיבשת אחרת :razz: )

זוט בתכנית ממרתף ההפקות... #thumbsup

צופיפניק בתוכנית תוכנית... #thumbsup

טי-קול בתכנית קו?לית לגמרי... #thumbsup

יורמאילן בתכנית גערות מסוחבקת, שופעת ידע ומסורת... #thumbsup

ג'נטלט בתכנית ממוחשבת עם בדיחות מפוצצות... #thumbsup

שם טוב בתכנית הלחמות מתקדמת, מקומפרסת ומלומטרת.. #thumbsup

מר-סאונדמן בתכנית פרינסית מהוללת... #thumbsup

שיימוס בתכנית זנבות היתוליים מפ?ו?נ?ק?פ?ל?ד?ים.... #thumbsup

ועוד כהנה וכהנה, מכל הבא לאוזן #smile

YALA חבר'ה.. איפה אתם?

שיהיה בכיף,

אייל.
הודעה פורסם: שישי 03 מרץ,06 18:46   
בוא נגיד שרק בשנה שנתיים האחרונות הכרתי מספר אומנים שהוציאו דיסקים בהפצה עצמית ...
מוסיקה מצוינת - אבל זכתה לזמן אוויר כמעט אפסי ברדיו הארצי - רדיו אקט יכול להיות במה מצוינת בשבילם .
מארחים את האומן שיספר על עצמו ועל הדיסק וגם יושמעו קטעים נבחרים מהדיסק .

אני יכול להעמיד רשימה לא קטנה של יוצרים אלקטרונים צעירים שיסכימו להשמיע את הקטעים שלהם - לחלק מהם נתנו במה במספר מסיבות - יכול להיות מעניין מאוד ואלטרנטיבה למקומות אחרים ...

אני מוכן להגיש תכנית על איך קורעים את המיתר 024 פעמיים ביום אחד - בלעדי לאקט - ... #biggrin
Supporter
הודעה פורסם: שישי 03 מרץ,06 19:25   
אני חושב שכל מי שיוצר תוכנית צריך לדאוג להכול עד שלב הקובץ המוכן להעלאה לאתר.

בימינו זה לא כזה סיפור, גם הקלטת קול באמצעים פשוטים יכולה לעבור, אם יש צורך במעבר בין שני קטעים מוסיקליים אפשר באמצעות תוכנה למי שאין שני מקורות.
באמת לא big deal והמון אנשים עושים את זה בעולם, כמו כן אפשר לגבש סטנדרטים משלנו ותמיד לתת בוסט של 10db לפני שעוברים לפרסומות #biggrin

מה אתם אומרים על סקר שיקבע מי יהיו ה3 הראשונים?
אפשר שאנשים יציעו את עצמם לתוכנית כזאת או אחרת, כל אחד ירשום כמה מילים לגבי התוכן והמגיש.

לאחר מכן נבחר אותם - כל משתמש אחד ייתן שלושה שמות של אנשים נבחרים... וואלה וופל שוקולד.

יאללה אנשים זה פורום אודיו מקצועי או לא? מקסימום אם יהיו בעיות אפשר לשאול בתפוז אין מה לפחד!
  Oded  
Supporter
הודעה פורסם: שישי 03 מרץ,06 22:53   
אני לא חושב שצריך לבחור מי יהיו הראשונים. צריך לקבוע סטנדרטים וקווים מנחים לתוכניות. כלומר:

1) זמן
2) פורמט, איכות
3) מוסיקה מקורית וחופשית מזכויות יוצרים או מוסיקה מוגנת בזכויות יוצרים - אנחנו ממתינים למתנדב שיבדוק את האפשרויות החוקיות לעבודה.
4) דרך ומקום אחסון

ברגע שהתוכניות יעמדו בקווים האלה, זה יעבוד בצורה של - מי שרוצה, מוזמן להקליט ולהעלות תוכנית 'לאויר', ומי שרוצה מוזמן להוריד תוכנית ולהאזין לה.
הודעה פורסם: שבת 04 מרץ,06 00:08   
האמת היא שזה קצת מוציא את הכיף מהעניין...

למה להתחיל מאילוצים אם הרשת נותנת לנו חופש מהאילוצים האלה? בוא נתחיל מהמהות של העניין ולא מהאילוצים הטכניים - זה לא מה שיפיל אותנו #smile .

מה זה משנה אם התוכנית תהיה 40 דקות או שעה אם היא משעממת וללא כיוון?
סטנדרטים יהיו, אבל שקודם יהיה תוכן.

בוא נרד רגע מעניין זכויות היוצרים ומוסיקה של יוצרים שלא דורשים זכויות יוצרים - אנחנו מתחילים ממבט מלמטה למעלה על כל העניין הזה. מסרסים את הבחור עוד לפני שידע בחורה.

בוא ניתן במה לאנשים להציג את הרעיונות שלהם לתוכנית מבלי לעצור את זרם המידע באמתלות טכניות .
בכל העולם אנשים משדרים מוסיקה דרך הרשת - זה אפשרי.

מי מרים את הכפפה?
VooDoo
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 04 מרץ,06 00:50   
הרעיון בבסיסו חייב להתבסס על עיקרון "חופש היצירה"
הסבר-
מה שמייחד את אוכלוסית אקט מוסיקלי ומבדל אותה מכל הפורומים האחרים ברשת או לפחות רובם המוחלט הוא: מגוון מוסיקלי עשיר מכל קשת הצבעים המוסיקלית .. רוק לצד טראנס , האוס ליד היפ הופ , ג'אז לצד פופ וכו'

הרעיון השיווקי בנושא זה הוא השוני , ואת זה צריך לנצל כאבן פינה בהקמת הרדיו האינטרנטי של אתר אקט , אני חושב ,להבדיל מדעות מכובדות של חברים אחרים כאן , שעלינו ליצור רדיו מצב שרצוערת טראנס כן מתנגנת לה אחרי רצועת רוק .ולפני קטע ג'אז מגיעה רצועה של קטע של מוסיקה קלאסית ( יש פה בכלל ? ).אני חושב שהשוני הזה הוא מה שיעשה את תחנת הרדיו הנ'ל למיוחדת ושונה בטווח הקצר. ובטווח הארוך - לאטרקטיבית !

בשוק הרדיו האינטרנטי של היום חייבים למצוא את נקודת המפתח ואת היחודיות , אם לא יתקיימו התנאים הנ'ל , אז זה יהיה עוד רדיו ..שבשבוע הראשון יהיה נחמד לשמוע אותו , אבל לאחר מכן הוא ישכח וידעך בדיוק כמו הצ'ט של אקט מוסיקלי .. (מישהו זוכר ? )

ממשק הרדיו כאשר יתקיים יהיה חייב לפעול מדף הבית ללא צורך ברישום לאקט - כי על ידי כך החשיפה תהיה יותר גדולה , והמוסיקה היחודית שבאתר תוכל להגיע החוצה לקהלים שצמאים לסוג כזה של תחנת רדיו.

לגבי אופן הניהול.
אני חושב שכרגע שיקול הדעת היחידי לניגון שירים של חברי האתר יהיה " איכות רדיו" .
זאת אומרת - יוצר דואג למקסס את שיריו ולהגיע איתם לאיכות הנ'ל . ולאחר מכן שולח אותם לאותו אחראי על טעינת השירים בממשק הרדיו , כאשר כל שיר נטען פעם אחת וכל השירים מנוגנים בלופ . בשום פנים לא ליצור מצב של " פוליטיקה " ולא לתת לאדם אשר חפץ ביקרם של כמה מחבריו המוסיקאים באתר לגרום לשיריהם לרוץ יותר מאלו של השאר - חייבים לבנות מנגון שיפקח על הנושא הזה. רדיו אקט לפי דעתי לא יהיה תחנה צבאית שמושתת על המילה הארורה " פלייליסט " לכולם הזדמנות שווה.

אפשר וכמובן שיהיה מקום לבניית ממשק שהמאזינים ( מבפנים ומבחוץ ) יוכלו לדרג את השירים ובכך בעצם ליצור מתכונת של תוכנית כמו מצעד מוסיקלי וכו' ומה אהבו לשמוע המאזינים ומה פחות.

בכל מקרה אשמח לקחת חלק פעיל בעניין

ערב טוב

האתר שלי
www.mrgreen.us
shahar
Supporter
הודעה פורסם: שבת 04 מרץ,06 10:12   
קראתי את השרשרת בעיון רב,
כבר אפשר להסכים (נראה לי) שרעיון הרדיו LIVE נגוז לו והאפשרות העדיפה שבאמת יכולה לעבוד היא podcast
אני אישית (בניגוד לרוב הכותבים כאן כנראה) מעוניין יותר להאזין ולא לשדר.
צריך להחליט על 2 או 3 פורמטים עיקריים של תוכניות.
נגיד,
1."הסברים בתחום המקצועי", בהן המוסיקה היא רק לשם הדגמה (דוגמת הקטעים של רזי בן עזר מהשרת העיוור)
2."חברים מגישים מוסיקה" כל מי שרוצה עורך תוכנית של שעה ובה מוסיקה לפי תחום העניין האישי. אני חושב שזה צריך להיות עם קונספט ברור, לדוגמה: "תוכנית אלקטרו בהגשת חיטפי", "תוכנית קלאסית בהגשת יורמאילן", "תוכנית הודית בהגשת עזרי". לא סתם סלט של מוסיקה באותה תוכנית, כי זה לא מעניין אף אחד חוץ ממי שהקליט את התוכנית.

מה אתם אומרים?
נראה לכם?
הודעה פורסם: שבת 04 מרץ,06 14:58   
ציטוט:
מה אתם אומרים?
נראה לכם?

בהחלט.
מילה במילה.

תוסיף לזה רק "תוכנית שירי ארץ ישראל היפה" של שלקה, והסתדרנו... #guitarist

בעיה -
ציטוט:
3) מוסיקה מקורית וחופשית מזכויות יוצרים או מוסיקה מוגנת בזכויות יוצרים - אנחנו ממתינים למתנדב שיבדוק את האפשרויות החוקיות לעבודה

Supporter
הודעה פורסם: שני 06 מרץ,06 17:11   
ראובן שלח לי במהלך סוף השבוע אתר מעניין שמארח תחנות רדיו: www.listen2myradio.com.

בכל מקרה, מסתבר שהאתר לא מארח באמת תחנות רדיו אלא נותן את האפשרות החינמית לעשות סטרימינג לכל העולם לאודיו שנשלח ממחשב שמשדר אליו.

על המחשב מותקנת תוכנת Jetcast, שלמיטב הבנתי גם היא מוצעת חינם, והיא יכולה לשלוח אודיו מכרטיס הקול שלכם אל כתובת מסויימת בסרבר.

נרשמתי באתר, ויש לנו כתובת (היא תחשף כשתהיה סיבה לחשוף אותה מו-הא-הא-הא-הא #smile), אבל אין לנו מחשב שישדר.

אני פונה אליכם, וגם אל ראובן באותה ההזדמנות, בשאלה - האם למישהו יש אפשרות לייעד מחשב (או לפחות תוכנה שרצה 24 שעות, או כמה שנחליט) לטובת העניין?
אותו אדם צריך גם לארח את הקבצים על המחשב שלו, ולדאוג לרשימות השמעה וכו' (כל תוכנה אשר מסוגלת ליצור רשימות השמעה על פי חוקים מסויימים תתאים).

כמובן, שכאן מדובר לא על רעיון הפודקאסטינג, כי אם על רדיו שמשדר מוסיקה חיה בזרימה - שזה... לא בדיוק מה שהתכוונו.

בכל מקרה - מכיוון שהכל באמת קורם עור וגידים, לדעתי אפשר להתחיל להכין תוכניות. ברגע שיש לכם תוכניות, רשמו תגובה בשרשרת ונראה איך מאחסנים ומשדרים אותה.

כרגע, עד שיוסדר עניין התשלום לאקום (עדיין ממתינים למישהו שיקח על עצמו בדיקה של התעריפים... אהמ אהמ) נא לא לשדר מוסיקה מוגנת זכויות יוצרים.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8   הבא
עמוד 5 מתוך 8

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון