Act Compatible
פורסם: רביעי 01 מרץ,06 23:41
אני עדיין לא מבין למי הוא אמור לפנות. האם זה רדיו שאמור לפנות לקהל הרחב, או לחברי הפורום?
אם זה לקהל הרחב, האם אנחנו באמת יכולים לעניין את הקהל עם הנושאים האלה?
אם הרדיו הוא לחברי הפורום בעיקר (ולכל מי שרוצה לשמוע), אז לפחות את הקהל כבר יש לנו.
בנוסף, אפשר גם לעשות תכנית על חדשות טכניות מהעולם. מוצרים חדשים, הופעות, או כל דבר שקורה בעולם שקשור לעולם המוסיקה (חוקים לגבי עוצמות שידור למשל).
Art Reviewer
פורסם: חמישי 02 מרץ,06 08:03
אני דיי מסכים עם דני .
רדיו עם הרבה דיבורים לא כל כך מעניין וקשה לתפוס אותו .
בצד הטכני אני לא מבין הרבה .
אבל אני הייתי רוצה מרדיו כזה ...שידבר על נושאים קצרים מעניינים ויקשט במוסיקה - מקורית ואם אפשר אז גם לא .
כאשר נושאים קצרים יכולים להיות ...הסברים קצרים בסינטזה (איך יוצרים כזה ואחר) . טיפים למיקס נכון . אקוסטיקה לחדר . קצת על מאסטרינג . חדשות וחידושים ועוד המון דומים .לאפשר לתקליטנים מהפורום לנגן סטים מענינים .
להשמיע הופעות חיות (באיכות טובה) של חברי פורום .
שיחות עם האומן על המוסיקה ויצירה בכלל .
הרדיו לא צריך להיות שונה מאחרים הוא פשוט צריך להיות מקצועי ומעניין יותר .
את זה יש לנו כאן .ובשפע.
את זה אין בבמה ולא באוזן , לא בפנדורה ולא בשום מקום אחר שאני מכיר .
זה הקלף שלנו רק צריך לדעת איך לעשות את זה .
דוגמא קצרה ...התוכנית של אבשלום קור בבוקר ...היא על החומר הכי משעמם בעולם ...אבל היא קצרה , עניינית ומרתקת . עשויה טוב שבהחלט ניתן להקשיב לה . גם אם אתה לא פריק של לשון ...
הפינות הלימודיות יכולות חהיות בסגנון הזה .
פורסם: שישי 03 מרץ,06 05:43
קראתי בעיון עד כה וזו תגובתי....
לדעתי מה שצריך לעשות בתור התחלה זה פשוט ליצור את הפודקאסט הראשון.
ראובן או מי מטעמו שיהיה אחראי על נושא ידאג להעלות קאסט ראשון ואז נראה אם יש לזה ביקוש בכלל. חבל להשקיע בתשתית רחבה לפני שיודעים מה הצפי...ונראה לי שהצפי לא ממש ברור...לא ?
אני בטוח שיש פה לא מעט אנשים ( וחלקם בשרשרת זו ) שיכולים לעניין אותנו למשך שעה או יותר עם חומר מקורי או אינפורמציה מהסוג המבוקש פה בפורום. לצורך עיניין זה לא צריך יותר מיוזמה ברוכה ואמצעי רשת בסיסיים וביתיים.
וכמובן שלא נקרא לזה פודקאסט אלה ACT-CAST !