האם לאחר שקראת את השרשרת, נראה לך שהרעיון ריאלי? | ||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||
סך-הכל הצבעות : 54 |
ציטוט: |
הרדיו של אקט צריך להיות משהו שיעניין את הקהילה *שלנו* ולא יתפזר למסביב. כמו לדוגמא: אחרי/לפני כל שיר הסבר כיצד ובאיזה אמצעים השיר נוצר. פאנלים ודיונים על נושאים של סאונד ויצירה מוזיקלית. תוכנית שבה ינתחו מספר קטעים של יוצרים. ועוד המון רעניונות שחלק מהם הועלו בפוסטים מעלי. |
אם אני יכול להציע רעיון אחר, ליצור ארכיון של השירים של חברי האתר, כך שבמקום להסתובב בפורום קידום עצמי ולחפש שם בעשרות ומאות העמודים, שלפעמים הקישורים לשירים שם כבר לא עובדים, אולי "להשיג" אתר אכסון, בו חברי האתר יוכלו להעלות שירים שלהם, וגם למחוק את השירים שלהם, אם הם רוצים שלא נשמע יותר, או רוצים להעלות גרסא מעודכנת/מתוקנת. חברי הפורום יוכלו להכנס לארכיון ולשמוע שירים של חברים אחרים, או לבחור בנגן של הארכיון לנגן שירים באופן אקראי. |
CosmoGrill : |
אני עדיין לא הבנתי מה יגרום לי\לאדם ממוצע להכנס דווקא לרדיו-אקט? הרי יש המון תחנות מכל גוון של הקשת המוזיקאלית, תחנות עם תקציבים גבוהים, פס רחב, שמשלמות תמלוגים, שיש להן מאגר עצום של חומר לבחור מהן.
אם אני אוהב מוזיקה אלטרנטיבית-מנימליסטית אני לא אכנס לתחנה של אקט (יש תחנות מתאימות יותר), אם אני אוהב גלגל"צ אני לא אכנס לתחנה הזו, ואם אני יוצר- סביר יותר שאני אכנס לאוזן-אמן או במה חדשה, כי שם יש קהילה של יוצרים ומקום אחסון. בקיצור- רדיו במתכונת כזו יהיה עוד רדיו, רק שהוא יהיה בלי הרבה תקציב ובלי יותר מידי קהל, כמו הצ'ט של אקט, אשר מובן שבמתכונתו הנוכחית הוא לא יכול להתרומם. |
MrSoundMan : |
גם שידור של מספר שעות ביום צורך מישהו שישדר באותן שעות. מישהו שמוכן להתחייב להיות פנוי בשעות האלה, על בסיס התנדבותי. לעומת ארכיון של שירים, שלא צורך מישהו שיהיה זמין באותו זמן נתון של שידור, מה שגם מאפשר ל"רדיו" לעבוד 24/7. |
היתרון של אקט הוא באנשים שנמצאים פה |
אבל אם המטרה היא לתת ביטוי וחשיפה לעשייה שכן מתרחשת פה באתר, רדיו כזה (באמצעות לוח שידורים) יכול לתת הרבה יותר מאשר רצף של שירים המאוכסנים על השרת . |
שיקולים כלכליים, תשאיר לראובן. |
Gantlett : |
אפשר גם לבחון פיתרון בסיגנון Podcasts. כלומר, לא יהיה בדיוק רדיו, אלא תוכניות שמוקלטות מראש ומופצות להורדה. כך תיפתר המחוייבות לזמן ושעה, כמו גם בעיית הרוחב פס הנדרש לשידור בזמן אמת. |
אפשר כמובן ליצור בלוג אודיו, כמו שמספר אתרים מציעים היום, ובו חצי שעה או שעה של מוסיקה שתתחלף כל יום. מספר אנשים יהיו אחראים ליצור בלוג יומי עם שירים נבחרים ולהעלות את זה לאתר בלוג, שאחרים יוכלו להוריד ולהאזין בזמנם החופשי.
|