פורסם: שלישי 04 אוק',05 01:54
קודם כל אני לא מתכוון לפגוע באמינות של חנויות, אני שואל כי אני לא כל כך יודע, אבל אני מרגיש קצת שמחליקים לי עוד כל מני תקונים מיותרים לפעמים שאני צריך לסדר משהו במגבר או גיטרה, אני לא מתכוון שאני חסר מושג לחלוטין אבל קצת קשה לדעת בכל זאת, אז מה אתם אומרים? השניים שאני מעוניין לדעת עליהם הם סאונדטק וסיגנאל, שבסך הכל כן נראים לי בסדר.
יש לי גם שאלה יותר ספציפית, יש לי מגבר מאוד ישן שקניתי ואני חושב שצריך להחליף לו כמה מנורות למרות שאני לא מומחה גדול. אני מבסס את זה על זה שהוליום שלו פחות חזק ממה שאני מאמין שהוא אמור להיות (למרות שהוא לא ממש חלש) ובגלל הצליל, שעם הכל עדיין נשמע סבבה. ראיתי גם שעל אחת המנורות או יותר יש טבעת שחורה של חום. בקיצור המקום שלקחתי אליו את המגבר אמר שצריך להחליף את -כל- המנורות, אבל אני לא בטוח שזה נכון, יכול להיות גם שזה שנאי או לא יודע מה, אני לא יודע כמה הבדיקה הייתה יסודית. אני יודע שאני מאוד לא ספציפי אבל בכל זאת יש משהו שאתם יכולים להגיד לי? עצות בנושא באופן כללי? אני לא כל כך יודע מה להגיד, אבל אם יהיו לי את השאלות הנכונות אני אוכל לתת תשובות. תודה.
פורסם: שלישי 04 אוק',05 06:29
ברח לי שמו, אבל לבחור שיושב צמוד להרצל (גיטרות) יש מוניטין מצויין בכל הקשור למגברים. הייתי שם לזמן קצר והתרשמתי מאוד לטובה מהמקום, מה גם ששמעתי ממספר אנשים (אצל הרצל) המלצות.
[עוזי קוראים לו]
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שבת 08 אוק',05 22:54
שלום
אתה יכול ליצור קשר איתי
בברכה חיים הטכנאי