מרדכי : |
מדוע לא מומלץ לקנות מוניטור גדול מדי? (8 אינץ' לשימוש בממ"ד, לדוגמא) |
ToneMaster : |
חיווט:
אקטיבי\פאסיבי (אודיו + חשמל) מה השפעה על הצליל? למרות שזה יכול להיות נושא לכתבה נפרדת... תודה. |
Seamus : |
טיפה פרוט לגבי יחס בין גודל הרמקול לחדר ההקלטה, שימוש כמוניטור בהקלטה (בס לדוגמא)
תודה |
soundead : |
stability - life of the speakers and if it changes from one to the other ,
shabat shalom-what type concern as a long- life avtivity and what as a short time ( it is elements in the shoresh...) humm and hiss when it is natrual and how to check and when it is not ? electricity loops in the speakers and electricy influence on it . active and not , the main differences, for good and bad ( also have a post in that topic, in other thread thank you |
NiTRoX : |
"מתלבט בין X ל-Y" |
e_tay : |
האם שווה לי לחסוך כמה חודשים ולהשקיע עד 10,000 שקל עבור מוניטור בסט מהטופ
או להשקיע עד 5000 שקל ולהיות באמצע עכשיו כמובן שזה כול אחד והשיכול שלו אבל מה הבחירה הנכונה ? האם שווה לי להשקיע בטופ? |
אמריק : |
הייתי רוצה שתשים דגש על בדיקת המוניטור לפני רכישה -
מבחנים מעשיים שאפשר לעשות עוד בחנות שהם פרקטים עוד לפני הבאתם הביתה לבדיקה בחדר האישי שלי...לברור את החרא עוד לפני... |
dk9 : |
אני חושב שיהיה מועיל אם יכתב על בדיקת מוניטורים יד שניה.
פגימות\שחיקות\ניסויים וכו'... ישר כוח על היוזמה ויום נעים! -דניאל. |
מרדכי : |
כבר רשמת "מה הוא מכיל"; "הסוגים" אני רק רוצה לחדד:
מה רכיבי המוניטר (או מה בדיוק עובר בדרך בין החיבורים מזהב לאלמנטים)? מה החומרים השונים שיצרנים משתמשים לרכיבים אלה? יתרונות-חסרונות? מה ההבדלים העקרוניים בצורות הבנייה בין היצרנים השונים? כיצד קוראים spec sheet למוניטור? ראובן, יוזמה מבורכת- אם יעשו כזאת כתבה על כל נושא אפשר למחוק חצי מהשרשראות... |
avi arbel : |
גם לי שאלה
בהנחה שיש לי מוניטור שסובל מחוסר בבסים או שבעצם הוא מיד מידיי או כל אלמנט אחר של שמיעה שאינה מחמיאה לאותו מוניטור והופכת אותו ל [משקר] אז אם אני מוריד בס או מעלה או כל פעולה של כיוון סאונד דרך המיקסר יכולה לחפות על אותו עודף או מחסור ב EQ הרצוי והנכון? |